Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
sternesamu.szilvia
Könnyű hajkondícionáló spray a nagyravágyó haj számára, ausztrál tengeri hínár kivonattal.
2015.01.12. 20:44
Az illata magával ragadott. Szolíd tiszta illat. Nem használok rendszeresen kondicionállót, így a dúsító-frissítő hatás eddig nem maradt el. 3-4 naponta mosok hajat, enyhén zsírosodó a hajtípusom, de ezzel sikerül kitolnom 1 nappal, ha nem bálba megyek. Nekem nagyon megérte, a legtöbb hajápolási-formázó készítmény irritálta a bőrömet, fejbőrömet, meglepő élmény volt, hogy a nyakamon, fülem mögött egyáltalán nem okozott irritáló érzést, bátran fújhatom, ha kicsit félremegy is, nem okoz kiütést. Megéri az árát. :)
2014.09.18. 06:46
a komlós,dúsító samponnal együtt vettem. az illata ennek is finom, cukorkás, hosszan tartó.de mint általában a spray változatú kondícionállókkal,ezzel is az a bajom,hogy kicsit zsírosít.a gubancokat ugyan szépen kiszedte, de a dúsító hatás elmaradt és ehhez is miután hozzászokott a hajam már nem volt olyan tartós se az illata, se a kondícionálló hatása.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.