Hajápolók

Aussie Sos Deep Repair Balzsam

4.5
Hozzáadva 2020.05.20.by

Vivus94

Mélyregeneráló hatású hajbalzsam, a hajformázás okoza károsodások helyreállítására.

2022.05.01. 17:44

Kedvenc Aussie termékem, hajmosás után selymesebbé teszi a hajam. A tégelyes változat kevésbé jött be, mert nehéz hajmosáskor kibontani a dobozt plusz mintha irritációt is okozna a fejbőrrel érintkezve. Ez a tubusos változat viszont csodaszer. Szőkítem a hajam, ami eleve száraz is sokszor, de ez a balzsam életet ad neki.

2022.01.29. 15:44

Ez a legszuperebb! Csurom vizes hajon maximum 1 percig hagyom és akkoris nagyon szép fényes, puha és egészséges hajat varázsol. Kb. a 4. Tubust használom

2021.11.10. 11:02

Aki szereti a szilikonos hajápolókat nagyon szeretni fogja.Puhává varázsolja a hajat, ami már hajmosás közben is észlelhető. Finom az illata.Kizárólag a szilikontartalma miatt fogok megválni tőle, pedig nagyon szerettem.

2021.03.14. 08:48

Már a második tubust használom. Az én hajam könnyen törik, nagyon száraz és gyakran száll, elektromos töltetű lesz. A fodrászom ajánlotta ezt a termékcsaládot, szerinte a drogériában ez a legjobb hajápoló termék. És valóban! Sokkal puhább tőle a hajam, könnyebb kifésülni és ami nekem nagyon fontos, hogy nem száll. Újra fogom vásárolni!

2020.05.26. 07:06

Eddig még soha nem használtam Aussie terméket, de valahogy ez most elcsábitott. Az illatába szerelmes vagyok, nagyon kellemes és egész tartós is. Könnyen eloszlatható és már kimosáskor ezerszer puhábbnak érzem a hajam mint az eddig használ balzsamok esetében. A pakolásával együtt használom, igy véleményt együttese tudok adni, viszont ez a kombó nagyon bejött! Nagyon szép fényes, puha, selymes lesz tőlük a hajam.

2020.05.24. 13:37

Most vettem belőle az első flakont, egyenlőre pozitív az első használat után tapasztalat. Az illata isteni. Használat után nagyon selymes lett a hajam tőle. Négy csillagot azért kapott mert most használtam először. Update egy hónap múlva… :)