Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
KPeeter
Az Elixir-vitamin (A-, B5- és E- vitamin) táplálja a bőrt és antioxidánsokban gazdag, ezzel elősegíti a fiatalosabb megjelenést. A kókusz, napraforgó és olívaolaj buja kombinációja felel a mély hidratálásért és az egyenletesen barnuló bőrért.
2023.06.29. 15:40
Nagyon nyami illata van, én imádom, ez volt életem első szolikréme! Esküszöm meg tudnám enni. Nem járok túl gyakran szoliba így nem is fogy olyan gyorsan. Annyi, hogy nem szabad egyszerre túl oskat felvinni belőle a bőrre mert nekem pl nem igazán szívódik be, de egyébként ajánlom mindenkinek különösen pedig azoknak akik kókuszos szolikrémet keresnek.