Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Testápolók
Lelőhely: Szoláriumok, online

Australian Gold Hemp Nation Original Szolárium Utáni Testápoló

4.8
Hozzáadva 2018.03.25.by

yasmine1122

50 ml és 473 ml

A kendermagolaj, Shea-vaj és jojoba tápláló keveréke tökéletes harmóniában működik együtt a hidratáló hatásért, amely selymesen simává teszi a bőrt. A vitaminok és mikroszférák összesége megvédi a bőrt az öregedés jeleitől. THC- és parabén-mentes.

• Kendermagolaj: Alapvető zsírok és aminosavak tökéletes egyensúlyával páratlan hidratációt biztosít.
  • HydraRich keverék: Shea vaj, jojoba és glicerin a hidratáltságért, ezenkívül selymesen simává varázsolja a bőrt.
  • Az E-és B5-vitamin keveréke természetes védelmet nyújt az öregedés ellen.
  • Soft Focus hatások: A Soft Focus Mikroszférák szétszórják a fényt, hogy csökkentsék a ráncokkialakulását.

2017.12.29. 08:12

Szliban kivolt teve a vanilas-ananaszos "tetszternek". Nekem az illata nem tetszik, valahogy se vanillia se ananasz.De nagyon jol hidratalt es pillanatok alatt beszivodott.Egyebkent a szoliban a lany megengedte, hogy a tobbi ilyen termeket is megszagoljam. Szerintem egyiknek se volt jo illata.A normal haromszazvalahany milis kiszereles 5500 ft korul van egyebkent.

2016.05.14. 13:23

Nekem a vanília-ananászos változata van meg.Nagyon finom az illata, a hidratálása szuper. Szoláriumozás, napozás után mindenképpen használom.

2015.03.26. 12:27

A szoliszalonba nem viszem magammal, este használom zuhany után szolizós napon és nagyon kellemes! A szintén kendermagolajos szolárium előtti krémzselét is használom vele párhuzamosan és a kettő együtt igazán hidratáltan tartja a bőröm, szóval csillagos ötös, nagyon szeretem!

2014.09.01. 19:55

Imádom az illatát, tökéletesen hidratálja a vízhiányos arcomat. Szolizás után, de van hogy, fürdés után is használom. Könnyen beszívódik a bőrömbe. Abszolút 5-ös.

Utoljára szerkesztve: 2013.11.08. 00:38 - 2013.11.07. 20:44

Australian Gold a testápolók csúcsa. Minden szoláriumozás utáni terméke, kivétel nélkül. Ez a Hemp Nationok között a legkellemes illatú, de a Forever After az abszolút kedvenc.

Utoljára szerkesztve: 2013.05.15. 12:40 - 2013.05.15. 12:33

Szoli után mindig, mindenkinek kötelező a krém (közben a szolikrém is, de az más téma)!Jól hidratál, gyorsan beszívódik, és nagy hagy maga után ragacsos érzést. Egyszerűen szereti a bőröm! :) Másnap is érzem a hatását és a friss illatát (még ruhadarabon is), de persze nem zavaróan. Én mind a 3 illatot végigpróbáltam, és mindet nagyon szerettem. Elég nagy kiszerelésű (437? ml, vagyis átlag 2 normál testápoló egyben), így sokáig elég, és az ára sem vészes: kb. 3.000 (plusz-mínusz néhány száz forint).Kipróbáltam, hogy nem kenem magam szoláriumozás utáni testápolóval, és tényleg gyorsabban kopott ki a színem, szóval valóban tartósabb barnaságot eredményez!