Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Online, bioboltok

Ava Youth Coctail Lifting Pearl Azonnali Lifting Hatású Ampulla

1 vélemény
Hozzáadva 2021.02.26.by

fada

A lifting hatású polimerek és vörös-tengeri mikroalgák innovatív összekapcsolása azonnal látható és hosszantartó bőrkisimító és bőrfeszesítés eredményez. Kutatások igazolták, hogy használatával a ráncok 74% a kisimul 30 napon belül. Az aminosavakban és ásványi anyagokban gazdag fehérgyöngy ösztönzi a bőrregenerációt, bőrmegújító, bőrstimuláló és ráncfeltöltő hatású. Megereszkedett, fakó és dehidratált bőr tónusvesztésének megelőzésére és csökkentésére.

2024.09.16. 16:23

Egy nagyon enyhe illatú, kellemes szérum. Az állaga is nagyon jó, nem túl folyós, de jól kenhető. Felkenéskor nagyon hamar beszívódik. Nem marad utánna réteg, ha nem túl sok a mennyiség. Nekem egy alkalommal körübelül háromnegyed pipettányi kell. Nagyon szuper a pipetta: nem csöpög, jó méretű. Egész a szemem köré is szoktam kenni, egyáltalán nem irritál. Azért azonnali hatásról nem tudok beszámolni. De megelőzésnek és szinten tartásnak szuper. Jól hidratál. Én elkötelezett lettem ez a márka mellett. Már beszereztem a következő üveggel. Ajánlom mindenkinek.