Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
szeliger
Intenzíven nyugtató és hidratáló krém érzékeny bőrre
2021.08.16. 18:58
Nagyon jó termék, abszolút hozza azt, amit ígér. Hidegallergiát képes kordában tartani, ha reggel erre kenem a hidratálót majd a sminket. Önmagában, krém nélkül nem annyira hatásos, ahogy a krém sem.
2017.10.27. 08:47
Ha csak egy arckrémet/szérumot tarthatnék meg a kollekciómból, akkor valószínűleg ez lenne az. Évek óta használom, illetve anyukám is használta abban az időszakban, amikor annyira érzékennyé vált a bőre, hogy más krémet nem tudott elviselni. Megfelelően hidratál, krém alá vagy önmagában is megállja a helyét nappalra és éjszakára egyaránt.
2017.08.21. 21:58
Amikor ekkezdett problémás lenni a bőröm és megjelentek a rosacea kezdeti tünetei, elkezdtem próbálkozni a tudatosabb vásárlással, az összetevők megismerésével. Így ismertem meg a Krémmániát is. Ezt a szérumot még a kezdeti időszakban vettem, amikor még csak ismerkedtem a különböző összetevőkkel. A termék hírneve elég volt számomra és az, hogy érzékeny bőrre írjak. Már kb. az üveg felénél jártam, amikor rákerestem a Krémmánián. Számomra meglepő és egyben csalódás is volt ez az összetevő lista az érzékeny bőr számára. Hozzáteszem, hogy elhasználtam, mert semmiféle irritációt nem okozott ennek ellenére és jól hidratált. A reggeli rutin része vont a fényvédő előtt. Nem írom le teljesen, de biztos nem veszem újra, mert nem szeretném felesleges kockázatnak kitenni az érzékeny és rosaceára hajlamos bőröm.
2017.02.20. 12:49
Ez a krém egyszerűen zseniális. Nekem pillanatok alatt a kedvencemmé vált: lágy, 'klasszikus' krém illatú termék. Nagyon könnyű, vizes-géles állaga van, amely azonnal beszívódik, és látványosan feltölti, simítja és egységesíti a bőrképet. Ilyen szembetűnő hatást eddig egy arckrémnél se tapasztaltam, csillagos ötös! :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.