Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Avène Hydrance Optimale Serum

4.5
Hozzáadva 2017.02.21.by

szeliger

Intenzíven nyugtató és hidratáló krém érzékeny bőrre

$38-tól

2021.08.16. 18:58

Nagyon jó termék, abszolút hozza azt, amit ígér. Hidegallergiát képes kordában tartani, ha reggel erre kenem a hidratálót majd a sminket. Önmagában, krém nélkül nem annyira hatásos, ahogy a krém sem.

2017.10.27. 08:47

Ha csak egy arckrémet/szérumot tarthatnék meg a kollekciómból, akkor valószínűleg ez lenne az. Évek óta használom, illetve anyukám is használta abban az időszakban, amikor annyira érzékennyé vált a bőre, hogy más krémet nem tudott elviselni. Megfelelően hidratál, krém alá vagy önmagában is megállja a helyét nappalra és éjszakára egyaránt.

2017.08.21. 21:58

Amikor ekkezdett problémás lenni a bőröm és megjelentek a rosacea kezdeti tünetei, elkezdtem próbálkozni a tudatosabb vásárlással, az összetevők megismerésével. Így ismertem meg a Krémmániát is. Ezt a szérumot még a kezdeti időszakban vettem, amikor még csak ismerkedtem a különböző összetevőkkel. A termék hírneve elég volt számomra és az, hogy érzékeny bőrre írjak. Már kb. az üveg felénél jártam, amikor rákerestem a Krémmánián. Számomra meglepő és egyben csalódás is volt ez az összetevő lista az érzékeny bőr számára. Hozzáteszem, hogy elhasználtam, mert semmiféle irritációt nem okozott ennek ellenére és jól hidratált. A reggeli rutin része vont a fényvédő előtt. Nem írom le teljesen, de biztos nem veszem újra, mert nem szeretném felesleges kockázatnak kitenni az érzékeny és rosaceára hajlamos bőröm.

2017.02.20. 12:49

Ez a krém egyszerűen zseniális. Nekem pillanatok alatt a kedvencemmé vált: lágy, 'klasszikus' krém illatú termék. Nagyon könnyű, vizes-géles állaga van, amely azonnal beszívódik, és látványosan feltölti, simítja és egységesíti a bőrképet. Ilyen szembetűnő hatást eddig egy arckrémnél se tapasztaltam, csillagos ötös! :)