Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Makk Zsuzsó
Utoljára szerkesztve: 2024.07.19. 14:38 - 2015.04.29. 21:17
Zsíros volt és csípte a szemem..
2015.04.29. 21:13
Emulzió változatot akartam venni, de véletlenül ezt sikerült..:S..ami tetszik h illatmentes és nem irritálja a bőröm..kellemesen krémes, nekem még kenhető kategória..kicsit fénylik, zsírosabb (szárazabb bőrre való) de tavaszi melegben még tökéletes..nem morzsolódik mint az emulzió, viszont ha nem kenjük el egyenletesen akkor fehérkés..első alkalommal sajnos olyan lett..idézi a régi fényvédőket, de azokkal ellentétben ettől a kis krémtől szép üde lesz a bőröm lemosás után is, nincs pattanás, hámlás semmi irritáció..egyenlőre tetszik, tudom nekem sok lesz nyárra..
2013.05.27. 19:01
Ebből a fajtából csak mintát próbáltam, én egy kicsit nehéznek éreztem az állagát. Nem csillogott zsírosan, nem is ragadt nagyon, csak sokáig érezni, hogy "be van kenve". Nyakra, dekoltázsra viszont szuper! Az emulzió változat még mindig verhetetlen!