Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Heyy
20% sheavajjal és kakaóvajjal, száraz bőrre. Selymesen puhává varázsolja a bőrt. Gyorsan beszívódik és nem hagy nyomot. A trópusi gyümölcsök érzéki illatával.
2017.02.27. 19:18
Nekem eddig bevált.Az illata is tetszik.Gyorsan beszívódik,testápolóként és a kézfejre is használom.
2016.09.04. 08:45
Akciósan vettem a Müllerben, általában szeretem a saját márkás dolgaikat, szép volt a doboza, egész jók az összetevői gondoltam miért ne. Viszont amikor kibontottam és beleszagoltam..a "trópusi álom" konkrétan wc frissítő illatú. Ennek ellenére felkentem a lábaimra, tényleg jól ápol, puha lett a bőröm, ha lesz más illatban még próbálkozom azzal is, mert ez valami szörnyű. El fogom azért használni, mert csak az illata rossz.