Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
vevibabindahaus
Limitált kiadás
Frissítő ápolás a bodza és mangó illatával. A gyengéd ápoló formula glicerinnel hidratálja a bőrt és hatékonyan védi a kiszáradástól. Az édes bodza- és mangóillatú tusfürdő egy kalandokkal teli világba csábítja Önt.
Bőrkmélő jellegét dermatológiai vizsgálatokkal támasztották alá. Bőrbarát pH-érték.
2015.02.01. 21:52
Ennel borzasztobb tusfurdovel meg nem talalkoztam. Az illata gejl, a szine neonzold, ezek utan nem is meglepo, h a borom nem birja es kiszarad tole. Ajamdekba kaptam, de se magamnak, se masnak nem vennek ilyet
2014.07.10. 14:56
A csomagolása figyelem felkeltő. Nagy mennyiséget kapunk kedvező áron, az illata nagyon finom gyümölcsös. A tusfürdő színe cuki zöld. Jól habzik és nem szárít.
2014.05.10. 16:37
a csomagolása annyira megfogott hogy az illata nem is érdekelt :DD
2014.04.20. 16:45
Ellenálhatatlan friss gyümölcsillat, extra csomagolás, hatalmas kiszerelés, nagyon jól habzik, és nekem pluszpont hogy krémtusi, a gél már annyira uncsi volt nekem, ez most nagyon bejött, a Balea idén nyári újdonságai szerintem elbújhatnak a két új limitált Aveo tusi mellett, mert a szörfös is ugyanilyen jó.