Hajápolók
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Advance Techniques Expressz Regeneráló Balzsam-Spray

Hozzáadva 2019.04.25.by

KuliKali

• proFiberPlex Technológiával: tápláló olajokkal és D-panthenollal - hidratálja és óvja a hajat a sérülésektől
  • regenerált, élettel teli tincsek
  • a haj könnyebben fésülhetővé válik
  • ideális a mindennapos hajápolási rutinhoz

Utoljára szerkesztve: 2021.04.02. 18:20 - 2021.03.29. 18:11

Márc 29. Hajmosás után a nedves hajam fújtam be vele, majd forró hajszárítóval megszárítottam. A végeredmény: fénylő puha sejmes haj! Tényleg gyorsan fogy, de a végeredmény....imádom! A hajam is, azóta simogatom. ❤️Update április 2. Másodjára használom és új balzsammal. Előző elfogyott (aldis citromsárga). Ezzel az új balzsammal katasztrófa. Semmit nem csinál.

2019.07.10. 09:13

Még szettben vásároltam, több termékkel együtt, nem akartam én ezt megvenni, de adták. Őszintén sajnálom a pénzt, amit kiadtam érte.1. Borzasztó büdös. Lehet én vagyok csak finnyás, de nekem nem tetszik. Ráadásul benne marad az ember hajában. Pedig az üvegcsében nem olyan rossz, de kifújva valami förtelem.2. Gyorsan fogy. Kb. 5-6 alkalommal használtam, és elfogyott már a fele. Lehet én fújtam rá sokat, de még így se csinált semmit.3. Ami a legjobban kiakasztott: könnyebben fésülhetővé teszi a hajat?! Hát esküszöm az utóbbi 4-5 évben egyszer sem volt olyan gubancos a hajam, mint ezután! Alig bírtam kifésülni, ráadásul, marokszámra hullott tőle a hajam fésülködésnél. Azt hittem a végére már nem marad hajam. Ez annak ideális, aki hajritkítást szeretne, arra tökéletes. 4. Semmi hatását nem vettem észre. Mármint jó hatását. Nem vettem észre, hogy olyan élettel teliek lettek volna a tincseim tőle. Bár ki tudja, talán más észreveszi. De valószínűleg azért nem tűnt föl, mert azokat a hajszálakat, amiket ápol, fésülködés alatt kitépem miatta. Amúgy ez egész jó megoldás az alkotó(k) részéről: ha nincs hajad, nem is kell ápolni! Meg van oldva. Használj parókát.5. Drága. Mire fel kérnek el ennyi pénzt?Senkinek nem ajánlom, inkább ruházzatok be egy drágább, de jobb minőségű termékre. Kivéve, ha tényleg kevesebb hajat szeretnétek. És még az írják rá, hogy mindennapos használatra, hát az ember lánya tényleg megkopaszodna tőle. Sajnálom a műanyagot, amit erre pazaroltak, meg az előállítását. Bár a flakon nem rossz, azt újra lehet hasznosítani.Tényleg nem ajánlom, nem ér ez egy lyukas garast se!