Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
vlilla0522
Cink-piritiont tartalmaz, mely segít enyhíteni a viszkető érzést, a bőr kivörösödését és a fejbőr irritációját. Nőknek és férfiaknak egyaránt megbízható társ a korpásodás elleni harcban és segít meggátolni a korpa jövőbeni megjelenését.
2022.10.15. 11:21
Az én hajam nagyon nem szereti, még korpássabb, mint előtte volt. Gyorsan zsírosodik, nehéz ki mosni rendesen.
2019.05.23. 07:08
Nekem tökéletesem bevált, a korpát legyőzte. A tapintása viszont nem lett olyan jó tőle.
2018.04.19. 11:26
Férjem évek óta használja, esküszik rá! Régen mindíg vissza kellett térnie a Selsunra, de mióta ezt használja, végleg eltűnk a korpa! Ajánlom!
2018.01.27. 20:37
Már nagyon rég lecseréltem Head n Shoulders-re. Nem korpázott a hajam tőle, de nagyon zsírosít. Avon forgalmazó vagyok, de nem ajánlom senkinek, mert ez a sampon valami borzalom.
2016.08.07. 09:39
Eleinte jó volt, nem korpázik a hajam tőle, viszont iszonyatosan zsírosodik már másnap, ahogy megmosom vele.