Ajakápolók

Avon Cannabis Sativa Ajakelixír Kendermagolajjal

4.3
Hozzáadva 2022.05.05.by

MissScorpio

Bőrnyugtató és hidratáló ajakelixír kendermagolajjal és levendulakivonattal

Védi és kisimítja a kiszáradt, irritált ajkainkat, tartósan hidratálttá teszi őket a benne lévő kendermagolaj és levendulakivonat segítségével. Használjuk

önmagában vagy rúzsunk felett a fényesen tükröződő hatásért, ajkaink hálásak lesznek.

2024.06.24. 14:42

Semmi különös nincs benne, nem lett a kedvenc ajakolajam. Szépen ápol, az illata annyira nem tetszett, de elhasználtam.

2024.01.30. 19:23

KM boxban volt és nem nyúltam sűrűn utána, ami sokat elárul. Talán csak 2x-3x próbálgattam. Ettől eltekintve vegyes érzéseim vannak vele, mert tulajdonképpen érezhetően van ápoló hatása és az állaga nem kellemetlen, tehát igazságtalan lenne totál lehúzni (ezért a 3 csillag), ugyanakkor az illata furcsa, nekem műanyagos, és a felvitel sem egy élmény számomra. Nem szerettem meg és attól tartok, nem is fogom elhasználni.

2023.05.18. 09:53

Szeretem páromtól kaptam saját készítésű adventi naptárban:) Jól hidratál, elég sokáig kitartott, megvettem a sima ajakbalzsamot is de az szárította az ajkam szóval csak az elixír változat! Levendulás illata van nekem az is bejött:)

2023.03.29. 22:10

Szimpatikus volt a termék a vélemények és a csomagolása alapján, így gondoltam teszek vele egy próbát. Örülök, hogy megvettem, mert ez eddig a legjobb ajakolaj típusú termék, amit használtam. Nagyon kellemes enyhén levendulás illata van, amit én imádok. Az állaga különösen tetszik, mert kifejezetten nem olajos, inkább egy szájfény jellegű termék. Hamar fogy, így szerintem biztosan újra fogom venni.

2023.03.06. 08:23

KM dobozban volt, elkenegettem a számra de nem fogom újra venni. Hidratált, kicsit furi szaga volt.

2023.03.06. 08:14

Szintén KM boxban jött, én nem tudom elviselni az "illatát". Összesen kétszer kentem fel, akkor átlagos hidratálást tapasztaltam.