Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

3.9
Hozzáadva 2012.03.17.by

katalin.evellei

2015.01.06. 07:22

Nemrég találtam egyet a szekrényben, elkezdtem használni, azóta iszonyat gyorsan nő a körmöm, és nagyon meg is erősödött! Körömre nagyon jó szerintem! A kezem sosem volt száraz, így arról nem tudok sokat mondani, de minden bizonnyal puhább mint volt.

Utoljára szerkesztve: 2014.01.23. 10:53 - 2014.01.23. 10:49

Nagyon nem vált be, régebben extraszáraz volt a kezem, de még így sem szívódott be ez a krém. El nem tudom képzelni, hogy egy normál kézbőrnél miként szívódhatott be rendesen, ha az én száraz bőrömön sem akart.Olajos, ragacsos érzetű maradt a kezem, ráadásul nem is igazán hidratált tartósan, csak az volt kellemes érzés, amikor felkentem, akkor kicsit enyhítette a bőr feszülését, kipirosodását. Viszont a hidratáló, védő hatása csak eddig tartott, ha pedig többet próbáltam kenni, akkor összeállt kis darabokba a kezemen, amiket nem tudtam elkenni, rettenetes volt... Vagy le kellett törölnöm zsebkendővel (plusz körömmel lekapargatni), vagy lemosni az egészet, vagy legalább langyos vízzel óvatosan leöblíteni, hogy a krém ne, de legalább ezek a darabok lejöjjenek. És még utána is zsíros maradt a kezem, órák alatt sem szívódott be a krém, aminek köszönhetően az egész lakást összekentem vele, illetve alvásnál az ágyneműt és a hajamat is. Kesztyűt hiába húztam, mert azok többsége csak csuklóig ér, nekem meg feljebb is be kellett kennem a kezem.Többször próbálkoztam vele, párszor akciósan újravettem az évek során, de mindig rettenetes élmény volt a használata.Ráadásul azt hinné az ember, hogy ha ilyen nehezen szívódik be, akkor sokáig kitart. Hát nem... Ha minden este használtam, akkor kb. 1 hétig volt elég egy tubus, ami így már nem is olyan olcsó. (Főleg ha azt vesszük, hogy némelyik olcsó, nagyobb kiszerelésű testápoló jobban hidratál ennél és még be is szívódik.)

2013.05.23. 17:53

Kár, hogy már nem gyártják, nekem nagyon bejött, imádtam az illatát, az állagát, és hogy tényleg hidratált. Persze ott vannak a testvérkéi, amik ugyanúgy beválnak, de azért kár ezért a jó krémért. :(

2013.04.18. 08:58

Teljesen átlagos kézkrém, nekem elég volt a hidratálása. Akciósan vettem, így az ár-érték aránya is elég jó.

2013.01.26. 15:46

Jól hidratál, de valóban nem csodaszer.

2012.10.04. 13:10

Használtam egy jó ideig, de nem vált be. Semmi extrát nem tett a kezeimmel, olyan, mint egy sima egyszerű krém. Ebben az árkategóriában vannak sokkal jobb krémek is, amik használnak is.