Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Clearskin Arctisztító Hab Pattanásos Bőrre

3.6
Hozzáadva 2022.03.07.by

zdoreebaba

Segít megtisztítani a pattanásos bőrt, friss érzést ad, nem szárítja ki a bőrt, és könnyebben használható, mint a hagyományos szappan. Kíméletes és könnyű állagú hab praktikus, pumpás kiszerelésben.

2018.12.01. 12:34

Mattít, tisztít. Tiszta érzete van a bőrömnek a használata után, de különösebb változást nem vettem észre. Pattanásokkal nem csinált semmit. Sokáig elég, nem kell sok belőle az arcra. Mivel amire eredetileg van, a pattanásokra, nem vettem észre különösebb eredményt, így 3*

2017.04.23. 23:10

Szárította egy picit a bőröm, a pattanásokkal viszont felvette a harcot. Tetszik a kialakítása és az illata. 4. üveget használom el, újra fogom vásárolni. :)

2016.12.31. 19:51

Nagyon szeretem. Jól mattít, tisztít, szép lesz tőle az arcom. Én nem tapasztaltam azt hogy szárítaná az arcom.

2016.05.26. 14:37

Szerettem , kicsit szárította a bőrömet de elbánt a pattanásokkal , kellemes az illata , és sokáig elég volt.

2015.11.08. 21:13

nekem tetszik, bár még nem sokat használtam (rég óta megvan már). tiszta érzésem van utánna, de mivel előtte garnier ure arclemosót használok, igazán jó érzést kölcsönöz:)

2015.09.25. 09:21

Már egy éve minden este használom ezt a terméket, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Én nem tapasztaltam, hogy szárítaná a bőrömet, felveszi a harcot a pattanások ellen és tökéletesen tisztít. Amint elfogy, veszem a következő flakonnal! :)