Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Cu2tka-baba
Olajmentes arctisztító gél. Pore Firming technológiával. Használatával a pórusok tisztább kinézetűek lesznek, arcbőrét pedig simábbnak és puhábbnak érezheti.
2021.10.26. 18:15
A zöld termékcsalád összes tagját megvettem már a lányomnak, köztük ezt is. Semmit nem változtatott a pattanásos bőrén. Határozottan pénzkidobás volt részünkről.
2019.03.24. 22:24
Nekem nem vált be ez a termék, semmilyen szempontból. Szerintem rendkívül büdös, főleg hogy az arcomra teszem, de lehet hogy ez az én példányom jellegzetessége. Néhol látni benne radírozó szemcséket, de max 4 darabot tettek az egész tubusba, szóval semmi haszna. A bőrömet nem szárítja, csak enyhén felfrissíti, de erre minden hasonló típusú termék képes (meg a sima vízzel is ennyit érek el). A pórusaimmal nem kezd semmit se nem tisztítja, se nem húzza össze. Nekem az új csomagolással van meg, ami abszolút nem praktikus. Mellesleg fel van tüntetve rajta az is, hogy eukaliptuszt tartalmaz, de nem igazán érezni rajta.Az ára akciósan elfogadható..
2019.01.26. 12:45
Nem vettem észre semmi változást. Nem segített semmit, a csomagolása nem a legjobb.
2018.06.22. 17:01
Legjobb arctisztító. Szuper az állaga, abszolút kedvenc. Nagyon bevált.
2018.03.25. 12:26
Nagyon szeretem ezt az arctisztítót. Sminklemosás után, zuhanyzás közben minden este használom az arcom tisztítására. Nem szárít, nem okoz pattanásokat. Használat után mindig tisztábbnak, felfrissültebbnek érzem a bőröm. Kb. 1 éve használom napi rendszerességgel. Mindig akciósan rendelem 5-600 ft körül.
Utoljára szerkesztve: 2017.12.29. 11:01 - 2017.10.16. 12:52
Upd. 2017. december 29. Muszáj plusz 1 csillaggal feljebb pontoznom, a bőröm szereti, újra fogom vásárolni.2017. október 16. Csalódás. Azt hittem mentolos az illata, de nem, számomra ez műanyag szag. Ez egy teljesen átlagos gél állagú, gyenge szemcsés arclemosó. Nincsenek pattanásaim, így ilyen szempontból nem tudom véleményezni, de az én bőröm szebb nem lett tőle. Nagyjából heti 1x vagy 2x használom. Elhasználom, de újra venni nem fogom.