Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Clearskin Tonik Pattanásos Bőrre Szalicilsavval

3.4
Hozzáadva 2013.03.17.by

agi.greendaygirl

Segít csökkenteni a faggyúfölösleget és felfrissíteni a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Szalicilsavat tartalmaz.

Kiszerelés: 100 ml

2024.07.14. 22:31

Tiniként nagy kedvenc volt, akkor még nem tudtam, hogy agyonra szárítom vele a böröm és így még több faggyút fog termelni, viszont a pattanásaimon segített.

Utoljára szerkesztve: 2023.12.09. 21:01 - 2023.12.09. 20:59

Nem is értem ezeket a hozzászólásokat! Miért kell egy tonikot szembe kenni?? 😂 Persze, hogy csíp!...Én szeretem! Pikk pakk lekapja a sminket (kivéve a szememen), segít a pattanásokon.

Utoljára szerkesztve: 2022.11.02. 18:13 - 2022.11.02. 18:12

Nem rossz,valóban csípi a szemem és túl alkoholos a szaga,a halloweeni 20 kilós sminket gyorsan lekapta,de nem a kedvencem. Elhasználom,de lehet nem veszem újra!

2022.04.11. 15:12

Fúúú de utálom, annyiraaaaa csíp... kifolynak tőle a szemeim, nagyon kellemtlen, durván alkoholos. Soha nem veszem meg újra.

2021.03.03. 17:03

Nagyon alkoholos szét csípte a szemem. Kipirosodott a bőröm. Nagyon rossz.

2021.01.25. 14:09

Nem ajánlom érzékeny bőrűeknek és azoknak sem, akiknek nem bírja az arca az alkoholt. Nekem nem vált be. Sajnos krónikus betegségem révén sok pattanás szokott megjelenni az arcomon, de ugyanúgy menzesz előtt is. Nekem csípte az arcom és a szemem és nagyon kiszárította a bőröm, és a pattanások csak rosszabbak lettek.