Sminkek szemre

4.2
Hozzáadva 2020.03.04.by

macspamacs

2019.08.13. 17:25

Csatlakozom, hétköznapra tökéletes. Semmi különleges végeredmény, szép színe van, krémes, de a spirálját nem szeretem, nekem túl hosszú.

2018.07.16. 21:31

Akkor használom amikor nem akarok nagyon drámai végeredményt. Hétköznapra tökéletes. Este mikor leszedem nem kell vele sokat szenvedni mert nagyon könnyen lejön.

2018.05.24. 10:19

Építgetni kell, de így sem lesz drámai a végeredmény, szépen szétválasztja a szempillákat, de nem hosszabbít. A tartóssága nagyon jó, nap végén is hibátlan, de könnyen lemosható. Hétköznapokra teljesen jó, messze felülmúlja a vízálló változatát. És tetszik ez a neonrózsaszín kiszerelés.

2018.01.06. 18:57

Nem kell sok réteget felvinni és mégis szépen lehet vele dolgozni. A pillákat nagyon jól elválasztja, igaz sok dúsító hatása nincs, de valamennyire hosszabbít. És nem utolsó sorban, nálam nagyon tartós!

2017.10.16. 14:29

Elég sok spirált kenterbe vágott. Szépen elválasztja a pillákat. -1 pont mert picit pereg

2017.06.10. 15:17

Nekem nem igazán vált be. :(Mivel nekem hosszú szempilláim vannak ezért nem igazán fogta be festékkel a szempillaspirál. Ezért csak az alsó szempilláimon használtam 2-3 hétig, de nagyon becsomósodott a festék és már nem tudtam tovább használni.