Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
orsii9521
2024.05.07. 07:45
Imádom ezt az ajakbalzsamot,(sugar cookie). Eszméletlenül finom illata van,enyhén csillogó halvány rózsaszínű, teljesen jól hidratál és fényvédelmet nyújt.
2023.04.10. 18:35
Nos, nekem az epres van meg, és bár nem érzem, hogy annyira hidratálna, annyi biztos, hogy nem is ront a helyzeten! :) Nem csodaszer, de az illata nagyon jó, színt is visz fel. Nem mindennapos használatra, de olykor-olykor megfelel, inkább a látványa miatt - és az illata miatt! *.* A hétköznapra maradnak a "natur" - sima ajakápolók.Még hozzátenném, hogy amikor felkenem, akkor picit darabos érzést kelt az ajkamon - tényleg csak minimálisan -, de ez engem nem zavar, és másokkal ellentétben a "ragacsossága" sem - én nem érzékeltem. :)Van egy bontatlan sárgadinnyés ízben is, de azt még nem próbáltam ki! Még vár a sorára. :D
2022.11.17. 14:38
Nagyon szeretném szeretni, de egy nagy nem a voksom rá. Szuper az illata, íze (sugar cookie), kellemes rózsaszín árnyalat, de picit ragad, és egyáltalán nem hidratál, semmit nem csinál az ajkaimmal. Mivel úgy tűnik nem szarit, ezért kap egy gyenge 2-est.
Utoljára szerkesztve: 2022.07.31. 15:12 - 2021.09.28. 18:19
Van egy enyhe ajakápoló függőségem szóval amikor ezt megkaptam nagyon örültem neki😅. Nekem a Berry szín van meg ami ad egy enyhe lilás színt. Egész jól hidratál, de inkább szinten tartásnak mondanám. Krémes pirosítóként is nagyon jól funkcionál. Ajkakon clinique black honey színe van.
2021.06.10. 05:33
Az illata nagyon jó. Az epres verziót vettem meg. A hidratáló hatása se olyan rossz de vannak ennél sokkal jobb ajakápolók.
2021.05.13. 13:49
Epres verzióban van meg. Olyan fincsi az illata, mint a hubba bubba epres rágónak, szinte beindítja a nyálképződést. Enyhe színt és fényt ad, bár kissé ragacsos. Nem tartós, de ennyi pénzért ajándék. Nem tudom, mennyire hidratál, mert mellette használom a jól bevált eos ajakápolómat. De visszahozza a fiatalkori emlékeimet, amikor volt egy dinnyés görgős avonos szájfényem, és annnnnyira imádtam! Lehet, hogy kipróbálom a dinnyés változatot is.