Sminkek szemre

Avon Extra Lasting Extratartós Szemhéjtus

1.7
Hozzáadva 2013.09.27.by

vereille

Nagyon precíz, tömör, de mégis rugalmas végével könnyen húzhat tusvonalat. Optimális fedést és intenzív színt nyújt. Kenődésmentes és érintésálló.

2017.07.02. 06:08

Nagyon utàltam, örültem, hogy kivonták.. :)

2017.05.07. 21:25

Nem ér semmit, az előttem szólok már mindent leírtak... :(

2017.04.30. 22:42

Kuka! Nagy rakás kaki! Anyukámtól kaptam karácsonyra még évekkel ezelőtt, annyira használhatatlan volt, hogy nemhogy kenődött, de konkrétan mintha nem jött volna semmi belőle! Ráztam össze-vissza, próbáltam rányomni, de csak elmosódott szürke pacát lehetett vele húzni. Próbáltam kézre is, mindenhogy, de nem kaptam jobb eredményt. Aztán állt egy kicsit és elkezdett vizes levet ereszteni használat (próbálkozás) közben, pedig nem tároltam se sütőben, sem tűző napon. Fogalmam sincs, hogyan mehetett át a minőségi ellenőrzésen ez a termék.

2015.11.11. 17:25

Pénzkidobás... Nem fekete, nagyon híg, kezelhetetlen. Egyszer sem tudtam használni: kuka.

2015.10.18. 18:39

Teljes pénzkidobás. A terméknek nem hogy fekete, de még szürke színe sincs annyira gyenge. Túlságosan vizes, nehezen szárad. Ennél minden tus jobb, komolyan.

2015.10.05. 22:31

Engem simán megtévesztett az "extratartós" elnevezés, így naivan megrendeltem. Pofára esés volt. Ez nem fekete, inkább zöldes-szürkés túlságosan folyós trutyi. Eleinte azt hittem rosszul használom, és nem viszem föl elég vastagon, azért nem tartós a színe, de több körültekintő használat után bebizonyította, hogy nem velem van a baj. Én nem ajánlanám senkinek, hogy megvegye.