Sminkek szájra
Rúzsok
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Extra Lasting Tartós Ajakrúzs (régi)

4.4
Hozzáadva 2013.05.28.by

trix

Extratartós ajakrúzs.

2023.03.15. 08:50

Nagyon jó ez a rózs. Elegáns, könnyen használható. Csodaszép árnyalatokban lehet kapni és sokáig tart.

2017.01.26. 16:58

Ez a kedvenc rúzsom. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy az általam valaha kipróbált összes rúzs közül ennek van a legvörösebb vörös színe :D Tény, hogy szárít, de cserébe sokáig fent marad és csodás a színe.

2017.01.09. 16:45

A színét imádom,viszont a tartóssága nálam 2 óránál nem tart tovább...nekem a régi fajta van még meg amit szerintem 3 vagy 4 éve vettem meg.

2017.01.03. 13:36

Szép a színe, nem szárítja a számat, viszont nem annyira extra tartós, mint vártam.

2016.12.05. 22:05

@szisszike1 jóvoltából jutottam hozzá az Eternal Flame árnyalathoz ezúton is köszönöm megint :) Van egy pár piros rúzsom, de valahogy egyik sem volt az igazi színre, vagy túl sötét volt, vagy túl világos. De ez tökéletes! Hideg piros, igazi fogfehérítős, krémes, tartós, nem túl fényes, leitatva matt rúzsként is tudom használni. A formája nagyon praktikus, könnyű újrakenni. A színt az ajkak kicsit beisszák, szóval aki másnap totál rúzsmentesen akar közlekedni, az ne ezt válassza, de nekem ez pluszpont, mert sokat ad a tartóssághoz. Holnap tesztelem egy karácsonyi buliban, remélem kibírja az egész estés evés-ivást. Majd még update-elek.

2015.01.15. 07:35

Imádom ezt a rúzst, sajnálom, hogy már nem lehet kapni(?), bár még egy nagyon pici van belőle. A Vintage Pink árnyalatot használom, ez az a szín, ami mind a hófehér, mind a lebarnult arcomhoz is passzol. Nálam az alapfelszerelés része, mindig nálam van.

Piactér

Több mutatása