Lábápolók

3.7
Hozzáadva 2016.11.14.by

barczyagi

2016.05.26. 19:21

Számomra hihetetlenül ragacsos, nehezen szívódik be. Egyedül ami tetszik benne az az illata.

2015.12.11. 22:03

Ez a lábkrém egyszerűen brutálisan fenomenálisan jó! Mind az illata, mindpedig a hatása... már most imádom, csodapuha lábakat eredményez nálam.

2015.10.13. 11:42

Nagyon szeretem a Foot Works lábápolókat. Konkrétan ezt a balzsamot nem napi szinten, S.O.S. helyzetekre használom. Nagyon ritkán szárad ki a sarkam, de olyankor csodákat művel vele. 2-3 esti bekenés csak a sarok bőrébe és azonnal rendbe rakja. :) Mindennapra azért nem ajánlom, mert nehezen, vagy egyáltalán nem szívódik be. Az illata semleges, de nem is ezért szeretjük. :)

2015.06.07. 03:44

Már új csomagolása van (lábnyomok vannak rajta), de a balzsam ugyanaz. Kellemes tengeri illatú, és felfrissíti a lábat, de nem hűsít. Hidratál, viszont egy ilyen gélszerű balzsam nem tünteti el a bőrkeményedéseket.

2014.10.05. 18:23

Második kísérletem Avonos lábápolóval (az Oriflame ebben sokkal jobb szerintem), és olyan közepes, nem rossz, de nem rohanok majd újra venni. Viszonylag nehezen szívódik fel, igaz én általában este használom, így reggelig rá ér, de kellemes, puha érzet marad utána a bőrön. Van egy jellegzetes illata, de nem vészes. Egynek elhasználom.

2014.07.28. 20:50

Teli van szilikonnal, ha bekenem a lábam, nem szívódik fel, ragacsos marad nagyon sokáig, reggel fura ragadós réteg marad a lábfejemen, a talpamra ragad minden szösz... Az illata sem a kedvencem, de ez nem visz el pontot. A ragadósság, nem-beszívódás, pénzkidobás viszont igen...