Sminkek arcra

4.7
Hozzáadva 2016.06.17.by

Vichy

10 g

Színjavító pigmentek az egyenletesebb tónusért, A-, C-, E-vitamint, édesgyökér-, zöld tea- és fehér tea kivonatot tartalmaz.

3 árnyalatban kapható

2016.12.05. 21:54

Imádom! Tökéletes. Nem kelt sárga hatást az arcon, nem nehezít el, nem kell belőle sok és kora reggeltől késő estig a helyén marad. Sőt! Ma délután sikeresen elaludtam sminkkel a fejemen, 3 órányi alvás és forgolódás közben SEM jött le, még csak nem is mozdult el, ugyanolyan volt, mint reggel, mikor felraktam, pedig nekem zsíros bőröm van, ami amúgy hamar átfénylik. Sokáig elég és tökéletes. Minimum az 5 csillag.:)

2016.10.24. 22:26

Ez az eddigi legjobb púder amit használtam. Tökéletesen mattít, fixál és a helyén is marad reggeltől estig. Imádom!

2016.08.03. 11:35

Valamiért úgy éreztem ki kell próbálni. Tegnap volt először rajtam,és meglepően jól teljesített. Egyáltalán nincs poros hatása, ami azért nálam nagy szó. Még mattítani is mattított annyira,hogy nem fénylettem át kb.4-5 óráig ,ami meg nagyon ritka nálam. Amikor a mattítást ígérők1-2 órán belül átfénylenek még télen is. Eddig nagyon kellemes csalódás. Elég természetes hatású nem emeli ki még jobban a hibákat.