agi.greendaygirl
Limitált kiadás
Ragyogó szín, mely kiemeli a bőrt.
2014.06.24. 16:12
Remek! Mást nem tudok mondani, csillámos, jól látható, építhető, tartós, hatalmas kiszerelés... mi kell még?! :) Én halványabb kreolos bőrű vagyok (így nyár elején) és még az én bőrömön is remekül kijön a színe! Persze csillámos, ezért csak azoknak ajánlom, akik szeretik az ilyesmit!
2014.04.16. 15:45
Nagyon jó termék, megszerettem.Az én hófehér bőrömet nagyon üdévé teszi ez a barack szín, és külön tetszik, hogy lehet építeni. A többi Avon pirosítóval/highlighterrel óvatosan kellett bánnom, mert alig érintettem hozzájuk az ecsetet, brutálisan fogtak, de ez nem ilyen. Szolidan fénylő arany csillámok, semmi diszkógömb hatás. Kedvenc!
2014.02.23. 12:01
Hát ez valami eszméletlen szép felkenve. Tegnap kaptam meg és egyből ki is próbáltam az új avonos pirosítóecsettel. Nagyon üde lesz tőle az arcom. Ahhoz képest, hogy ez egy highlighter szerintem jobban megállja a helyét mint pirosító. Azt hiszem most ez a kedvenc.:)
2013.07.15. 13:33
Szép rózsaszínes árnyalat, enyhén csillog. Az én bőrömnek túl sötét szóval inkább pirosítóként alkalmazom annak tökéletes.
2013.04.10. 18:55
Nagyon szép szín, bár még csak most tesztelgetem magamon, hogy is lenne az igazi. Tetszik ez a barackos árnyalat, ez az első ilyen színű highlighterem. Örülök, hogy elcsábultam, és megrendeltem!!
Utoljára szerkesztve: 2013.03.15. 10:14 - 2013.03.15. 10:14
Ez az egyik legjobb tavaszi highlighter-pirosító, amit valaha láttam. Könnyű vele dolgozni és szépen kiemeli az arc vonalát. A barackos színben apróbb csillámok vannak, amik üde bőrt kölcsönöznek az arcnak. Tartós.