Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Liiv Botanicals Vitalizáló Szemápoló Krém SPF15

Hozzáadva 2015.02.01.by

cnita

Plant Essence technológiával készült, mely tisztán és frissen tartja a növényi kivonatokat és segít, hogy a bőr élettel teli legyen. Illatanyag-, színezék-, és tartósítószer mentes. SPF 15 fényvédővel. Segít csökkenteni a szem puffadtságát, a szem alatti sötét karikákat és elszíneződéseket, valamint feszesebbé tenni a szem alatti bőrt, alkotóelemei javítják a bőr megjelenését és tisztaságát, egyenletessé teszik tónusát, ruganyossá, simává és feszessé teszik azt, megtartják benne a szükséges nedvességet, így védve az érzékeny bőrt is a vízveszteség ellen, gyengéd és finom ápolást nyújt, fiatalosabb és egészségesebb külsőt kölcsönöz, könnyen felszívóik.

2013.04.30. 18:01

Tényleg kellemes használni, én semmilyen változást nem tapasztaltam, nekem nem is fogyott el... Lehet még korai is nekem. Eredetileg abban reménykedtem, hogy az örökölt karikáimon segit majd, haha :)

2013.04.04. 14:44

Akciósan vettem, a feltüntetettnél jóval olcsóbban. Még túl nagy szükségem nincs rá, ezért látványos eredményeket nem hozott, inkább megelőzésnek használom. Felkenve kellemes, hűsítő érzést ad, az illata enyhe.

2012.11.06. 05:01

Hosszabb távú eredményről nem tudok beszámolni, mert nem rendszeresen használom, de én már csak azért is felkenem, mert fehér színű, ha megszárad, ledörzsölöm a felesleget és egy gyenge korrektorral egyezik meg a világosító hatása.