Sminkek arcra

4.1
Hozzáadva 2017.01.20.by

d.nikcsi

Hab állagú alapozó

• úgy simul bőrödre, mint a selyem és puha érzetet biztosít számára
  • hab állagú formula bőrmegújító elixírrel és selyemmel, melyek természetes matt hatást adnak a bőrnek
  • regeneráló összetevőivel segít egyenletes fedést és bársonyos érzetet nyújtani

2019.03.22. 20:34

Az állaga, fedése jó viszont annyira sárgás árnyalatú hogy számomra használhatatlan... Natural Glamour árnyalatban próbáltam ki de a többi még ennyire sem illett a bőrszínemhez. Azt nem tudom hogy mennyire tartós mert le is mostam. Nem pontozom le jobban mert a hatása jó de szerintem sokan nem fognak találni belőle megfelelő színűt, meg is lep, mennyien szeretik.

2019.01.09. 16:25

Nos.. Az àllaga nagyon tetszik, kicsit tömörebb àllagú mégis gyönyörűen el lehet dolgozni. Viszont borzasztó műhatàsa van, ràadàsul egy-két óra múlva összecsomósodik az arcomon. Összességében nem vàlt be.

2019.01.08. 07:08

Nekem ez kedvencem (volt. Már nem kapható??). Nagyon szép krémes állagú, szépen simul a boromre, de kissé atfenyesedik egy idő után. Lehetne kicsit tartósabb, de összességében ez volt az az alapozó, ami nekem bevált.

2017.12.22. 20:48

Ez volt az első hab állagú alapozó, amit kipróbáltam, és utána elég sokáig használtam is. Meglepően szép volt a finishe, ezt úgy értem, hogy nem egy drága termék, és mégis. Nagyon tetszett az állaga és a fedése, illetve a felvitel után a végeredmény, csak sajnos a zsíros bőröm hamar tönkre tette az élményt. Akinek kevésbé zsírosodó a bőre, annak jobban beválhat.

2017.09.02. 10:34

Jó minőségű , könnyen eldolgozható alapozó. Vegyes bőrre ideális, mattító tulajdonságai miatt. A végeredmény természetes, egészséges kinézetű bőr. A hab állagát egyszerűen imádom, belesimul a bőrbe. Több árnyalatban is megrendeltem, illetve újrarendeltem már. Egyetlen negatívum, hogy nem tartalmaz fényvédőt. Egyéb hibáját keresve sem találom :)

2017.03.15. 17:10

Nagyon könnyű, lágy állagú alapozó, ami valóban matt hatást eredményez de tényleg csak "bársonyos" kategóriában :) Ha kézzel viszem fel, természetes, ha ecsettel, közepes fedést biztosít. plusz pont, hogy jó illata van, nem büdös, mint egyes alapozók.