Messy2214
Erőteljes fedést biztosító körömlakk matt hatással.
Utoljára szerkesztve: 2021.10.10. 13:04 - 2021.10.10. 13:04
Nekem a fedőlakk van meg és hát próbáltan sokfélét, de ő tényleg teszi a dolgát! Tartós és jól fed. Ajánlom!
2017.09.19. 15:10
Nekem a fekete van meg. Egy rétegben is jól fed, gyorsan szárad, de ugyanolyan gyorsan le is kopik. Jobban megéri egy mattitó fedőlakkot venni, akkor még a színekkel is lehet játszani.
2017.08.15. 09:45
A szürke és a fehér árnyalat van meg.A legrosszabb avonos lakkjaim. Tul gyorsan szárad és így nem lehet szép eredményt elérni vele.
2017.08.07. 13:32
A fekete van meg, hamar szárad és szép matt,(ezért kapja meg a két csillagot) de pár óra múlva pattog és úgy elkezd csillogni, mintha "párszázforintos" lakk lenne. Ha teljes áron vettem volna meg, nagyon fájna a szívem, nem ajánlom senkinek! :/
2017.06.15. 15:36
Nekem a fekete es a lila van meg. A szinuk nagyon tetszik es az is hogy gyorsan szarad. Egy retegben is eleg ha felviszem, jo fedese van. De az nagyon zavar hogy mar masnapra lepattog. Talan ha matt fedolakkot tennek ra tartosabb lenne. Majd kiprobalom. Egyebkent akciosan vettem, teljes aron nem hiszem hogy megvettem volna foleg hogy ezeket tudom.
2017.03.08. 06:50
A fehér van meg, de pár óra alatt lepattog, illetve kicsit olyan, mintha hibajavítót kentem volna a körmeimre. Dolgozni sem lehet szépen vele, mert csíkokat hagy a körmön, ezért legalább 2-3 réteget kell felfesteni.