nicolebunny
4 árnyalatban kapható
2019.05.31. 12:56
A piros és a kék árnyalatban vettem meg. A piros fantasztikus, szinte vibrál, de nekem a kék nem igazán működik. 1 rétegben nem fed, ha pedig ráteszem a másodikat, akkor felszedi az elsőt. Eddig egyszer próbáltam, illetve 1 stickre kentem fel, úgyhogy még tesztelgetem kicsit, mert ha működne, akkor imádnám.
2017.05.03. 12:06
Az összes színe meg van. A kék a kedvencem! Gyönyörűek a színei! Igazi nyárias színek, el lett találva nagyon ez a neon hatás! Remélem több színben is lehet majd kapni! :)
2017.02.27. 11:41
A színe szerintem nagyon szép (Red Shock) viszont a leírásban szereplő akár 12 naptól nagyon nagyon messze van tartósságban. Még fedőlakkal is 2-3 nap után elkezd lepattogni - mint általában az Avonos körömlakkjaim.
2016.10.01. 22:01
Számomra csalódás ez a lakk. A narancssárga van meg, és az egyetlen pozitívum, hogy a színe nagyon tetszik, bár neonnak nem mondanám. Viszont kissé buborékosodik, és nekem hamar elkezdett lepattogzani is, pedig volt rajta fedőlakk.
2016.08.23. 11:19
A Red Shock árnyalatot rendeltem meg, de elégedetlen vagyok a minőségével. A benne lévő csillámpor miatt nem olyan könnyen felvihető, mint hasonló árfekvésű, szintén Avonos társai - ez az eltávolításnál is okoz némi gondot. Nehéz eltávolítani. Viszonylag gyorsan kopik, egyszóval, nem álmaim körömlakkja. Napbarnított bőrhöz viszont egész jól illik.
2016.08.14. 10:25
Szerintem ez nem neon-hatás, viszont nagyon szép, vibráló színe van. A narancssárga árnyalatot rendeltem meg. Szép sötétnarancssárga, néha világos pirosnak tűnik, a fényviszonyoktól függ, fényes és nagyon enyhén csillog. 2 rétegben nagyon jól fed, egyetlen problémám vele, hogy nem valami tartós. 2 napja kentem fel, és már most kezd egy kicsit lepattogni.. Majd kipróbálom még, hogy alapozó lakkot kenek alá, úgy remélem, tartósabb lesz. De a szép, egyedi színe miatt kap tőlem is 4 csillagot :)