Sminkek szájra

Avon Mark 3D Szájfény a Teltebb Ajkakért

3.9
Hozzáadva 2022.03.24.by

Black Fairy

Az Avon Mark 3D szájfény a teltebb ajkakért, szexisen telt és fényes ajkakat kölcsönöz. Háromdimenziós, telt hatás és ragyogás.

• TELTEBB: Segít teltebbnek mutatni az ajkaidat.
  • FÉNYESEBB: Csábítóan fényes színt ad az ajkaidnak.
  • HIDRATÁLT: A-, C- és E-vitaminnal hidratál.

2021.05.05. 08:49

Az eddigi legjobb szájfény, amit valaha próbáltam! Alapjáraton nagyon vékonyak az ajkaim, és sosem voltam velük megelégedve, de ezzel a szájfénnyel imádom őket! Én a sima átlátszóját választottam. Minden nap használom, már két hete és a szám mintha ki lenne cserélve! Amikor nincs rajtam akkor is annyira simák az ajkaim mintha fel lenne töltve! Csak ajánlani tudom, megérdemli az 5 csillagot! :)

Utoljára szerkesztve: 2021.03.22. 13:22 - 2021.03.21. 13:21

Én szeretem. Bár a színe alig látható, de szeríntem kellemes viselni. Kicsit bizsergő a hatása és utána az ajkam érzékeny a hidegre. (Ami kb. annyit tesz, hogy ne ácsorogj a kereszthuzatban, vagy ne az utcán jusson eszedbe bekenni, télen a nagy szélben. Úgyhogy nem zavaró.) Mentolhoz tudnám hasonlítani. (Az összetevői között sem találtam olyat ami káros lenne.)

2021.02.16. 14:58

A legsötétebb színt rendeltem belőle, azaz a mauve névre hallgatót. Először nem is figyeltem, hogy milyen szájfény is pontosan, majd felkenve éreztem a hűsítő érzést és akkor láttam, hogy ajaknövelő vagy mi. Én látok különbséget, mégha nem is sokat, de egy icipicit nagyobbnak tűnik a szám tőle. Színe szinte nincs is (pedig azért szerettem volna), de így is meg vagyok elégedve vele, mivel ez is érdekelt. Applikátora nagyon jó, kellemes érzés vele bekenni a számat, mintha egy kicsi ecsettel festenék rá. :)

2021.01.27. 17:52

A legjobb szájfény amit próbáltam. Nem ad túl erős színt a szájnak és nagyon szép fényt ad annak.

2020.10.21. 21:18

Szép fényt ad a számnak, a színe is szép a számat tényleg egy picit megnöveli, talan nem annyira tartós de 1350ft-t megér szerintem és még hidratál is-

2020.09.26. 11:37

Ragacsos, bizsergető, de egyáltalán nem dusít....de szép színe van, jó aplikátorral...