Jukka
Tartós filces folyékony szemhéjtus, korrektorral az apró hibák korrigálásához.
2020.03.26. 04:16
Nekem nem kenődött el, igaz, nekem nem rejtett a szemhéjam. Nap végén is ugyan olyan volt. Jó hosszú, így azt hittem hogy ügyetlen leszek vele, ennek ellenére precízen tudok vele dolgozni. A korrektor része is beválik, bár egy idő után hagy egy halvány kis maszatot maga után, amire számítottam is. Nyilván a használatától az is festékes lesz. Nem tudom, lehet-e mosni vagy valami módon tisztítani a korrektort....? Ha nem lehet akkor sok értelmét nem látom, azért hogy 1-2x használom, utána korrigalhatok ugyanúgy fülpiszkálóval. További problémám vele, hogy számomra nem elég intenziv feketét fog. De precíz és nem könnyen kopik, ezért szeretem, de a teljes árát nem éri meg.
2019.06.19. 19:33
A lilát vettem meg akciós áron. A színe nagyon szép, a festék nem irritálja az érzékeny szememet, szuper tartós, de (mély levegő) a rejtett szemhéjamra feltapad és levakarhatatlan. Csak ezért kap 3*-ot. El fogom használni, de mindig lesz nálam micellás víz.