Sminkek szájra

Avon Mark Magasfényű Folyékony Ajakrúzs

3.2
Hozzáadva 2017.11.15.by

Adrienna

Szuper fényes hatás, extra tartós színek:

• Órákon át tart, anélkül hogy kiszárítaná ajkaidat
  • Intenzív színek, tökéletes fedés
  • Precíz felvitel, nincs több elmaszatolódás

10 árnyalatban kapható

2023.05.04. 18:48

Egyáltalán nem tartós, össze vissza kenődött.

2023.05.04. 15:55

A dare to be bare árnyalatú matt rúzs valami csodás. Könnyű felkenni, krémes, tényleg matt, tartós, én az illatát is nagyon szeretem. A legeslegszebb árnyalatú rúzs is amit én csak próbáltam magamon. Kedvenc. Még matt àllapotában is krémes rajtam, de nem kenődik, tényleg, nagyon jó

2021.08.16. 15:43

Nem tudom mennyire jó és használható meg tartós ez a rúzs, mert én kétszer próbáltam használni, de mindkétszer úgy elkezdett égni az ajkam tőle, hogy azonnal le kellett mosnom... Már ha tudtam volna.... Le se jött rendesen, már konkrétam vakartam, arcradirt használtam, már a fogkefével dörzsöltem, hogy jöjjön le.... Nem jött le maradéktalanul, és az égő érzés sokáig megmaradt. Kegyetlen volt. Nagyon sajnáltam, mert a szín az tetszett volna, bár felkenéskor iszonyat ragacsos volt. Nálam ez kukában landolt és azóta se merek ajakterméket venni az avon mark márkából.

2021.05.08. 22:19

Két árnyalatban volt meg. Egy világos rózsaszín, ami borzalmas volt. Felkenés után egyből töredezett, kopott rendesen és még az ajkaimat is nagyon kiszárította. Nem volt kényelmes a viselése. Még a szín sem úgy mutatott, mint a katalógusban. Viszont volt ebből egy barnás színű is, amit viszont nagyon szerettem. Kellemes illat, kellemes állaggal. Szépen kopott az ajkakról, de nagyon lassan, ugyanis ezt tartósnak mondanám. Az egyetlen gond ezzel az volt, hogy gyorsan kiszárította az ajkaimat, átvette a "cserepes ajak" textúrát.

2020.11.26. 13:40

Nem értem ezt a sok negatív véleményt erről a termékről... szerintem nagyon tartós és még sem száritotta ki az ajkaimat, 2 árnyalatot is megvásároltam belőle.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.20. 22:05 - 2020.07.21. 08:57

Az Avon rúzsokkal àltalàban pozitív tapasztalatom van, na de ez borzalom. Nehèz precìzen felvinni, folyik minden irànyba ès csìkban marad az ajkak szèlèn. Ráadásul felvitel után rögtön töredezni kezd. Meg mèg elèggè ragad is. Tartòsnak sem tartòs.