emerilda
A Mission Eclat a legszigorúbb elvárásoknak megfelelő formulákkal, aktív hatóanyagokban és tápanyagokban gazdag összetevőket tartalmazó prémium minőségű kozmetikumokkal kínál megoldást azoknak a 40-es éveikben járó hölgyeknek, akik szeretnének hatékony segítséget ráncaik halványításában, valamint bőrük tömörségének, rugalmasságának, fiatalos ragyogásának helyreállításában.
A bőrfeszesítő rituálé 3. lépése a koncentrált táplálás a Mission Eclat Koncentrált esszenciával.
2023.04.01. 00:57
Olyan fluidos-krémes jól terülő szérum! Nekem még van szerencsére belőle! Összekapja magát a bőr, Kb: két hét használat után lehet látni a javulást! Feltölti a bőrt, nyaknál és a szem környékén, illetve az orcákon nagyon látványos szerintem a hatása! Ha elfogy fogalmam sincs mit fogok használni! Nagyon szeretem! Komolyan elgondolkodtam azon, hogy vagy V vagy Koreai márka lesz megint ez után az esti rutinom része!
2021.05.20. 17:15
Bár csak 32 éves vagyok és nincsenek komolyabb ráncaim, a sok meló és kevés mozgás plusz kevés friss levegő plusz kevés víz fogyasztás miatt a bőröm, főleg a nyakamon nem elég feszes. Sajnálom hogy kivonták, utolsó lehetőséggel is éltem még ugyanis a Lancome és EstéLauder szérumokhoz képest nem vészes az ára, akciósan 14 volt 30ml. Olyan 2 hét után kezdtem el látni lényegi változást, nagyon szépen feltöltötte a nyakamon a bőrt. Mivel eléggé testes és ragad így egész arcra nem használom viszont az államra és az arccsontom alá igen, bemasszírozom heti 4-5ször és wow! Az állaga nem a kedvencem de nem okozzott allergiát, viszketést és teszi a dolgát. 5*