Ezt a terméket már nem gyártják!

Avon

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   tanácsadónők, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: csokiveroni, Módosítva: 2016. augusztus 23.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadónők, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Az ásványok erejével az erős körmökért (vas, magnézium, kalcium). Mikrorészecskei behatolnak a körmök barázdáiba és így segítenek egészségessé varázsolni azokat.

Tiria

Korina2000

2015. február 7.

Alaplakknak, körömerősítőnek szoktam használni és tényleg szuper! A körmein sokkal erősebbek lettek, nem lett a körmöm sárga vagy repedezett ha ezt használtam alaplakknak. Az ára olyan 600 Ft körül van és sokáig elég. De számomra a legfontosabb amit kihagytam, hogy nagyon gyorsan megszárad!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. február 7.

sabrirory

2014. április 6.

Nagyon jó! Gyorsan szárad és nagyon szép fényt ad a körmeimnek. Jobbára megelőzésre vettem, mert elég erősek a körmeim és nem akarom,hogy a sok lakkozás megviselje. Viszont homoklakkot nem kenek rá többet, mert összecsomósította! Akciósan vettem 600Ft körül, nekem teljesen megérte!:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. április 6.

Kicsibabos

Bőrtípus: Zsíros
2014. január 13.

Szerintem nagyon jó, nekem erősített a körmeimen és nagyon gyorsan szárad.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 13.

Szerintem nagyon jó, nekem erősített a körmeimen és nagyon gyorsan szárad.

Borsolina

2013. május 18.

Nagyon-nagyon jó! Anyukából használtam kicsit a körmeimre,imádom.Szerintem el is fogom lopni ezt a lakkot..:) Szép kis csillámok vannak benne és tényleg erősíti a körmeimet!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. május 18.

Tinuskaaa

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. május 7.

nagyon nem jött be... nem fixál nem erősít :D de kinek hogy,,, elhasználom már ha megvettem!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. május 7.

Babooca

2013. március 31.

Narancssárgára befogja a körmöt, ami nem túl igényes hatást kelt, még jó, hogy csak kipróbáltam és nem az enyém.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 31.

TijuMK

2013. március 16.

Isteni jó, 2 hete van fönt a körömlakk amivel együtt felkentem, engem eléggé meggyőzött. Amúgy körömlakk nélkül meg egy nagy nulla, nekem már nap végén le lehetett egyben húzni a körömről.
Egyébként gyorsan szárad, és szépen terül rajta a lakk.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. március 16.

Egyébként gyorsan szárad, és szépen terül rajta a lakk.

strawberry92

2013. február 6.

Update: Mára egyedül az a tulajdonsága maradt meg, hogy védi a körmeimet az elszíneződéstől. A körmöm ismét válik ketté, kicsit sem javul. Nekem is sikeresen besárgultak a körmeim tőle és ami a legjobb, hogy mostanában alaplakként nemhogy nem jó egyszerűen borzalmas mivel egy az egyben le tudom húzni a körmömről sokszor az egészet vagy ha nem akkor magától esik le a lakk a fél körmömről. Ráadás....elég durván besűrűsödött. Soha többet!

Nekem bevált, keményebbek lettek a körmeim és sokkal szebben és tartósabban tudok lakkozni mióta használom. Önmagában is tetszik, mert szép barackos színt ad a körmeimnek. Ja igen és az is nagy előny, hogy megvédi a körmöt az elszíneződéstől :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. február 6.

szaboszimonetta93

2013. január 26.

Szeretem,gyorsan szárad és szépen megerősíti a körmeimet.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 26.

Szeretem,gyorsan szárad és szépen megerősíti a körmeimet.

hempike1

2013. január 9.

Ezt szoktam használni a coral reef alá, hogy ne színezze el a körmeimet. Szerintem hasznos, megszüntette a lemezes leválásokat. Csak úgy magában is lehet használni, de nekem csak egy rétegben jött be a színe.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. január 9.

Kémiai hámlasztók: Citric Acid

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

A trifenil-foszfát (TPhP) egy kémiai vegyület, melyet különböző termékekben használnak lágyító és tűzálló anyagként. Kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy mennyire károsító az emberi egészségre nézve, de egyre több bizonyíték utal arra, hogy hatása nem annyira ártalmatlan. A Triphenyl phosphate alacsony toxicitást mutat bőrrel, vagy szájon át történő érintkezés esetén. A körömlakkokban, illetve hidraulikus folyadékokban mint lágyító veszik hasznát a Triphenyl phosphate-nak.

Szilárd állagú szilikon gyanta, ami növeli a sminktermékek tartósságát és a fényvédő termékek vízállóságát. A bőrön légáteresztő réteget képez, megszáradva kellemes, nem ragadós érzetet hagy. (forrás)

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.

Gyémántpor, mely a gyémánt csiszolása során keletkezik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint csiszoló hatású összetevő. Sokféle kozmetikai termékben megtalálható, így például körömlakkokban, samponokban, BB krémekben vagy épp szérumokban is. Előnye, hogy alaposan, mégis karcolásmentesden hámlaszt, finomra örölve pedig szép fényt, fiatalos ragyogást ad a bőrnek. Sajnos sokszor a jól csengő neve, eladhatósága miatt kerül csak a termékekbe.

Színezék. Piros.