Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Lolychan
"Ismerd meg a csodálatos bőrt, mely bársonyosan puha és kellemes trópusi illatot áraszt."
2024.02.26. 20:18
Az illata finom, inkább a monoi érződik, amit én nagyon szeretek de aki a kokuszra vagyik, nem ez lesz az igazi. Jó árban van, de nem valami nagy minőség, eléggé folyos az állaga és nem hidratál egyáltalán. Egynek elment, ajándékba kaptam. Gyorsan fogyott az állaga miatt.
2024.02.22. 07:28
Nagyon erős, virágos-édes illata van (szerintem könnyen besokallhat tőle az ember), ami felkenést követően sokáig érződik a bőrőn (nekem a ruhámat is beillatozta). Alapvetően egy nagyon könnyed textúra, már-már kissé vizes érzésnek mondanám a bőrön. Pillanatok alatt beszívódik, azonban inkább nyári használatra alkalmas - télen a száraz bőrömnek kevés volt az a hidratálás, amit adott.
2024.01.20. 22:39
Nem nagyon szerettem eddig az Avonos testápolókat, de ez az egyik kedvencem lett. ☺️ Könnyed, szépen terül, gyorsan beszívódik és az illata is isteni, ami egész sokáig érződik is, szerintem újra fogom vásárolni.
2022.09.12. 23:36
Szettben rendeltem meg, mert nagyon szeretem a kókusz illatú termékeket. Maga a testápoló nem volt rossz abszolút, de teljes mértékben a virág illat dominált benne, már-már szinte tolakodóan, elnyomva a kókuszt. Egyszer kipróbáltam, de biztos vagyok benne, hogy nem rendelném meg újra önmagában sem a testápolót. Ár-érték arányban egyébként nem lehet rossz választás.
Utoljára szerkesztve: 2022.05.20. 12:55 - 2022.05.20. 12:54
Most nagyon kellett egy kis trópusi hangulat a lelkemnek, így rendeltem a testápolóból és a tusfürdőből is. Ezt már a külsővel elérték nálam. Korábban a testradír volt meg, de volt valami furcsa az illatában, egy kis műanyag mellékzönge, ami egy kicsit zavart benne. Nos, ennek a terméknek is megvan ez a jellege, de ugyanúgy hozza a trópusi hangulatot is. Nekem legalábbis elég. Könnyű állagú testápoló, nyárra való darab. Még nem teszteltem kánikulában, leolvad-e rólam, mint a korábbi ilyen márkájú avonos testápolók. Addig négyes.
2021.11.08. 11:11
Gyenge illata van, az is hasonlóan kellemetlen, mint a testpermeté. Hidratálni hidratál...
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.