Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Enne
Bőrsimító testradír, mely egészséges, ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrödnek.
2025.01.23. 22:01
Szettben rendeltem. Nagyon finom volt az illata, végül is puha lett a bőröm, de nekem kevés volt, a durvább szemcsés radírokat preferálom. Elhasználtam, nem volt rossz.
2024.02.26. 20:20
Az illata finom, de elég hatástalan. Kicsit olcsó jellegű, ebben az árban lehet sokkal jobbat is szerezni. Az illata nem marad meg sajnos és hajlamos a szaritasra. Egynek elment, de nem venném meg, mindig csak ajándékba kaptam.
2022.11.30. 09:39
Az illatát imádtam, viszont durvább szemcséjű radírokat szoktam használni, ezért ezt egy picit gyengének éreztem.
2022.09.27. 14:14
Nagyon finom az illata, szépen radíroz testen, kellemes érzetet hagy maga után, mert minimálisan hidratál is. Viszont arcra nem ajánlanám, mert azért durva szemcséjű.
2021.11.08. 11:05
Ajándékba kaptam. A Testpermettel ellentétben ennek nagyon tetszik az illata. A kókusz dominánsabb mint a virág illat. Kíméletesen radíroz, arcra nem próbáltam.
2021.08.24. 11:32
Nekünk bevált mind arcra, mind testre. És az illatát is szeretjük. Hatásos, kellemes.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.