Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
zdoreebaba
Az Avon Orchidea és áfonya tusfürdő kíméletesen tisztítja, felfrissíti, puhává és finom illatúvá teszi a bőrt. A friss erdei áfonya és az édes orchidea kellemes illatával kényeztet.
2019.05.17. 18:12
Ajándékba kaptam, magamtól valószínűleg nem vettem volna meg, mert nem igazán használok Avon termékeket. Én teljesen átlagos tusfürdőnek tartom, nem volt se rosszabb, se jobb azoknál, mint amiket általában használok. Az illata nagyon fini édes-gyümölcsös, kicsit vattacukros, és szerencsére érzem az orchideát is, ami a kedvenc virágom. :) A kezemen sokáig megmarad az illata, máshol sajnos nem. :(Gél állagú, halványlila tusi. Nagyon furcsa, hogy nekem iszonyú nehezen habzik fel, és ha mégis, akkor is csak picit... Emiatt sokkal többet kell belőle használnom, mint más tusfürdőkből - így értelemszerűen gyorsabban is fogy -, és eleinte féltem, hogy nem tisztít eléggé. Szerencsére erről szó sincs, tiszta vagyok utána, sőt, de picit mintha szárítaná a bőrömet. :(Ajándékként örültem neki, el is fogom használni, de magamtól szerintem nem venném újra.
2018.08.03. 19:06
Hosszútávon nem a legjobb a bőrnek, de az illata csodálatos, és tartós.
2018.05.11. 16:51
Hát, ez a tusfürdő nagyon kétes érzéseket váltott ki belőlem. Az újságból az illata teljesen más volt, mint valójában. Eleinte még azért úgy tetszett, nem volt rossz, aztán egyre inkább éreztem ezt a mű gyümölcs meg virág illatot. Még nem fogyott el, félig van. Elhasználom, de szerintem nem veszem újra.
2018.03.14. 09:08
Az illata megérdemelné az 5 csillagot is, sokáig ez volt a kedvencem, de sajnos, mint tusfürdő nem jó a bőrömnek, viszketek tőle.
2018.03.08. 14:05
Nekem ezek az Avonos gél-tusfürdők iszonyúan kiszárítják a bőrömet. Száraz, viszketésre hajlamos bőrűeknek nem ajánlom. Az illata kellemes.