Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

4.3
Hozzáadva 2019.05.13.by

shara88

1 db

Bőrfeszesítő és revitalizáló összetevpkkel az élettel teli bőrért. Segít halványítani a finom ráncokat.

Érzékeny bőrűek is használhatják. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Utoljára szerkesztve: 2019.07.04. 11:14 - 2019.07.04. 11:13

Nekem 2 használatra is elég volt, annyi benne a cucc, hogy a maszkot visszatéve 2. is használható volt. Jó kis cucc, nyilván nem csodaszer, de jól hidratált és kisimított.

2019.06.30. 15:10

Az első fátyolmaszk amit használtam. Tényleg nehéz szétnyitni, nekem bele is szakadt kicsit. Eléggé át van itatva, kicsit csepeg de nem vészes. Nekem bevált, hidratál, feszesít, főleg másnap délelőtt láttam a változást. 15 perc után a felesleget jól be kell masszírozni az arcba. Szerintem újrafogom venni.

2019.06.29. 23:52

Cucc van benne bőven. Nehéz szétnyitni, összetapad a csomagolásbaan, és csöpög a felesleg. Illata minimális, ami nem baj. A méret jó, a nyílások a helyükön vannak. Nekem kicsit irritálta a szemem, de hamar elmúlt. Sajnos levétel után húzódott a bőröm, és hiába voltam türelmes nem múlt el. Rá kellett krémeznem.

2019.06.17. 22:23

Első ilyen arcmaszkom, de viszonylag könnyen feltettem, bár nagyon nedves volt. A bőröm puha, feszes lett tőle napokig. Én kidobtam használat után, de biztos lehet kétszer, háromszor is újra használni. Szerintem veszek még belőle.

2019.06.16. 18:40

Egyszer használtam eddig, de bőven maradt még anyag benne, még minimum egy alkalomra biztos elég lesz. Ha előtte hűtőbe teszi az ember, még jobb érzés.Bőven át van itatva, de nem kellemetlenül tocsog. Nem tudom, mennyire tartós a hatása, de levétel után több órával is puha, hidratált lett a bőröm tőle. A mérete kicsit furcsa volt, nagyon kerek arcra készülhetett, de nem nehéz felrakni, jól használható. Kicsit drágállom, de mivel akciósan vettem, megérte. Szerintem fogok még venni.

2019.05.19. 18:16

Akciósan vettem, kellemes illata van. Könnyen felhelyezhető a maszk, pont az arcomra illett a mérete. 2x tudtam használni, nagyon jól át van itatva. Másnap puha tapintású és üde lett az arcom.