Hidratáló krémek

Avon Nutra Effects Mélytápláló Nappali Krém SPF20

4.1
Hozzáadva 2016.10.20.by

lovecreams

Az Avon Nutra Effects Mélytápláló nappali krém SPF 20 hidratálja, táplálja és rugalmasabbnak mutatja bőrödet, segít védelmet nyújtani a bőr kiszáradása ellen. Gyorsan beszívódik, nem hagy maga után ragadós érzést. Minden bőrtípusra ajánlott.

• aktív összetevőkkel - mandulamag-kivonattal
  • hidratál, táplál
  • segít védelmet nyújtani bőrödnek a kiszáradás ellen
  • gyorsan beszívódik
  • érzékeny bőrre is ajánlott
  • parabén-, ftalát-, és színezésmentes

2018.07.24. 11:55

Én nagyon szerettem, mert remekül hidratált és nem volt tőle zsíros a bőröm. A legnagyobb gondom az, hogy a pórusaimat nagyon eltömítette az orromon és körülötte. Nem hiszem, hogy újra veszem. Pedig nagyon jó krém lenne.

2017.01.21. 20:13

Nagyon jó termék, finom puha lett a bőröm pár használat után, bár utanna el is tettem, mert annyira zavart, hogy parfumozve volt.

Utoljára szerkesztve: 2017.01.14. 21:02 - 2017.01.14. 20:23

Hetek óta küzdök a száraz, feszülő (egyébként vegyes) bőrömmel, mert az extrém hideg miatti rekord alacsony a páratartalom kikezdte az arcbőrömet. Viccen kívül kb. 6 arckrémmel próbálkoztam (kombinálva is) valahogy helyre tenni a bőrömet de nem ment, ezért ma végső elkeseredésemben kibontottam egy Nutra Effects Mélytápláló nappali krémet. Lányok, ez egy csoda. Azonnal komfortosabban érzem magam, hogy nem feszül a bőröm! Nem állítom, hogy nyáron is ennyire szeretném, de erre a kemény téli időre SOS segítség ez a tápláló, gazdag krém a kiszáradt, feszülő bőrnek.

2016.12.26. 13:45

Pár hete használom,és nagy kedvencemmé vált!Nagyon kellemes az állaga,ahhoz képest,hogy elég intenzív hidratáló krém,mégse érzem nehéznek.Könnyen beszívódik,persze nem érdemes túl vastagon kenni.Az illata enyhe,kellemes,nem tolakodó.Szem köré is nyugodtan kenhető,egyáltalán nem csíp!Valószínűleg a tavaszi/nyári időszakban sok lenne,de ősszel/télen számomra tökéletes!

2016.12.02. 20:19

Nekem minden arcápolóm Nutrás, sminklemosó ,arctisztító stb.. de valamiért az arckrémeket nagyon nem szereti az amúgy száraz bőröm. A kék hidratálós nutra után kipróbáltam még ezt is azért hátha,de sajnos ettől is csupa piros kiütéses lettem:( Sajnálom nagyon, mert a termékcsalád többi tagjait imádom. Ez most nem jött be.

2016.11.27. 13:37

Kombinált illetve inkább a zsíros bőrtípusba tartozok. Így télen a hidegben elég rendesen ki tud száradni az arcbőröm. Ezt a nappali krémet vettem, hogy hidratálja az arcbőrömet. Nappalra nem tudnám használni, mert elég zsíros, de igazából éjszakára vettem és arra bevált. Kellően hidratál úgy hogy nem zsírosítja el a bőrömet.