Pakolások, Hámlasztók

4.5
Hozzáadva 2016.07.11.by

LathatatlanOzike

Revitalizáló arcmaszk

Mélyen tisztítja, revitalizálja és hűsíti a bőrt, hidratál és enyhíti az apró ráncok külsejét. Mélyen revitalizáló, gél hatású formula moringa magkivonattal, melyet csodafának is neveznek, ugyanis a tápanyagokban leggazdagabb növények egyike.

2017.08.17. 17:12

Amikor lemosom olyan, mint ha síkosítót kentem volna a fejemre.A hűsítő ígérete miatt vettem meg még nyár elején. Furcsa, hogy teljesen színtelen. Vizes állagú, én őszintén szólva még sosem vártam meg, hogy megszáradjon, mert a hűsítő hatás kb 5 percig tart. A bőröm állapotán nem sok változást tapasztaltam, eleinte csak a kellemes hűsítés miatt használtam a meleg napokon. Aztán rájöttem, hogy olyan jól mattít, hogy a kifejezetten mattítást ígérő kencék elbújhatnak mögötte. Jó vétel volt, ez a 75 mili nagyon sokáig elég lesz, mert ezt csak nyáron lehet használni. Száraz bőrűek szerintem kerüljék.

2017.02.04. 17:10

Egészen jó kis gél-arcmaszk. Puhít-hidratál-feszesit. Inkább tavaszra, nyárra ajánlanám. Akkor érdemes használni a hűsítős, gél állaga miatt. Illata közepses, lehetne jobb is, a csomagolása nagyon tetszik, szép és igényes.