Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
LengyelB
Relaxáló hatású gazdag fürdőkrém, mely nemcsak tisztít, hanem hidratálja is a bőrt. Kókusztejjel és lótuszvirág-kivonattal.
2018.01.03. 09:15
Az illata mesés és a textúrája is kellemes.Ami nagyon nem tetszik, hogy nagyon hamar elfogy. Ha a csomagolás szerinti adagolást követi az ember (azaz 3-4 kupak a fürdővízbe) akkor 4 alkalomra elég. Én a hatását sem éreztem annyira kimagaslónak, hogy megérje.
2017.11.07. 23:01
Hú de imádtam ezt! Szettben vettem testápolóval együtt, és annyira sajnálom, hogy elfogyott! Az illata csodás, semmihez sem fogható volt, tartós is volt és az ára teljesen baráti. Mostanság már nem látom a katalógusban, remélem újra felbukkan.
2017.10.18. 17:30
Illatába és krémes textúrájába azonnal beleszerettem. Most sem csalódtam a planet spa családba :).