Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
OKriszTina
2019.02.12. 09:57
Hát, én ajándékba kaptam, de nem vagyok elájulva tőle. Nagyjából egy illatos víz. Én hajmosás után törülközőbe csavarás előtt fújom a hajamra, de a jótékony hatását nem igazán érzem. Az illata nagyon finom, sajnos kb ennyi.
2018.08.28. 15:38
A göndör hajúak szeretik az ilyen hajápolókat, nekem is remekül beválik, ajánlom másnak is, aki keres valami kencét, amivel kordában tudja tartani a rugózó fürtjeit. Segít abban, hogy ne legyen száraz a hajam, ne szálljon és ne kócosodjon, felfrissíti a fürtjeimet, puha lesz tőle a hajam és egészséges. Jó illatú, akciósan megéri rendelni.
2018.05.13. 14:12
Hát őőő... Annyiszor megfogadtam már, hogy nem rendelek tőlük hajápolókat, de mást sem. Erre tessék megint megvettem ezt a borzalmat. Az illata kellemes és a másik pozitívuma, hogy keratinos. Ennyi nincs benne több jó dolog.Ha fújok a hajamra tiszta víz lesz, mire megszárad meg egybe van ragadva az egész fejem, tiszta zsír. Úgy használom, hogy fújok a tenyerembe és a hajvégekbe belenyomogatom. Így talán ér valamit, de amúgy kuka.
2018.01.07. 00:19
Akciósan rendeletem meg, nem mondom, hogy csodát művelt a hajammal, de segíti a kifésülést. Az illata kellemes.