Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
lido22
Gazdag és krémes formulájának köszönhetően könnyen beszívódik, hidratálja a kezeket, kellemes illata pedig kényezteti az érzékeket. A levendula kivonat nyugtatja a száraz bőrt, az értékes E-vitaminnal együtt pedig gondoskodik a hidratálásról és a relaxáló ápolásról.
2022.03.09. 20:27
Télen a kiszáradt kézfejemre tökéletes, gyorsam beszívódik, erős illata van, de nem baj mert nagyon szeretem a levendulát.
2020.01.14. 12:28
Ajándékba kaptam, nem vagyok egy nagy AVON rajongó. Ez pont arra jó volt, hogy legyen vmi SOS segítség a táskámban. Illata kellemesen levendulás, nem túl tartós, de legalább hamar beszívódik.
2019.05.14. 08:45
Ajándékba kaptam, magamtól biztos nem vettem volna meg-nem rajongok a levendulás dolgokért. A csomagolása minőségi, jó kézbe venni, a mérete pont táskába dobós. (Ehhez képest drága.) Állaga kenőcsszerű és rajtam nagyon nehezen szívódik be. Illata nem túl kellemes, a levendula rosszabbik változata. Miután nagy nehezen felszívódik, puha lesz a kéz tőle, de a többi negatívum miatt el sem gondolkodom a megvásárlásán. Viszont extra száraz bőrűeknek talán jó választás lehet.
Utoljára szerkesztve: 2019.04.29. 11:33 - 2019.04.29. 11:32
Imádom a levendula illatát, de ez a kézkrém számomra büdös, tömény.Pont jó kis táskába dobós a mérete; hidratálni is hidratál; az illata miatt viszont soha többet nem venném meg.
2019.01.14. 14:58
Illata nekem hangulat függő lehet, néha tetszik néha taszít, én se értem. Extra extra száraz a kezem télen bereped és folyton vérzik is. Munkatársam ajánlására rendeltem meg, mert szerinte nagyon jól hidratál. Sajnos én ezt nem vettem észre, de ez lehet az én bőröm hibája.
2019.01.02. 22:18
Elég jól hidratál. Finom, levendulás illat. Kicsit folyós, bár nem túlzottan. Nekem a kiszerelése egy picit kevés. De azért jó, hogy hamar elfogy, mert így más illatot is ki tudok majd próbálni a márkától! ;)