Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
insidecore
Ásványokkal és aranyló csillámokkal dúsított formulája ellenállhatatlanul puhává és simává varázsolja bőrét, enyhe ragyogást kölcsönözve neki.
2012.08.13. 10:56
Én is nyáron próbáltam, jaj de nem szerettem. Oda is ajándékoztam másnak. Ragacsos, nekem az illata is büdös. Nem hidratál, egy bevonatot képez a bőrön, fel sem szívódik. A csillámok valóban szépek, nem tolakodó, amolyan bronzos fénye van.
2012.07.12. 11:30
nyárra nagy melegben valóban kicsit sok. De ha hűvösebb a idő, nagyon kellemes, finom puha, selymes érzés. talán a 4. flakonnal használom el belőle. Nagyon szépen csillog, és hidratál. Anya durva száraz bőrén is kiállta a próbát. Lehet még rendelni, a tanácsadói szórólapon szokott rajta lenni, amit nem szoktak megmutatni a tanácsadók:) talán 2-3 havonta benne van.
2012.03.17. 09:34
Nyáron, lebarnult bőrre használtam. Akkor mindig szárazabb a bőröm, ezért elég jól beitta, és külön örültem annak, hogy az aranyszínű csillámok nem fogták be a ruhát. Olyan volt a bőrön, mint egy leheletfinom bronzos fátyol. Sajnos, úgy tudom, már nem rendelhető.
2011.12.23. 09:25
Gyönyörűek benne a csillámok és isteni az illata, csak sajnos nem tudok rájönni, hogy melyik parfümre emlékeztet, de intenzív és tartós :)Nem tudom, hogy a bőröm szomjas vagy csak simán a zselés állaga miatt, de nekem mindig rekord idő alatt beszívódik, szóval nagy kedvenc.Télen mondjuk ritkábban használom, mert általában olyan ruhákat hordok, amik mellett a csillámok nem tudnak érvényesülni.
2011.04.18. 20:10
Jó az illata, és szép,aranyló lesz a bőröm, de az a baj,hogy ragad. És az nagyon idegesítő :S
2011.03.10. 22:55
Bár a flakonon szereplő szöveg szerint "selymes érzetet biztosít ragadós vagy zsíros érzés nélkül" nyáron nem ajánlott használni.Én valahogy a krém alól izzadtam...nem túlzottan kellemes... és persze minden szösz rám ragadt.