Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Testápolók
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Avon Skin So Soft Mineral Gems- Zselés Testápoló Olaj

3.3
Hozzáadva 2016.08.23.by

insidecore

Ásványokkal és aranyló csillámokkal dúsított formulája ellenállhatatlanul puhává és simává varázsolja bőrét, enyhe ragyogást kölcsönözve neki.

2012.08.13. 10:56

Én is nyáron próbáltam, jaj de nem szerettem. Oda is ajándékoztam másnak. Ragacsos, nekem az illata is büdös. Nem hidratál, egy bevonatot képez a bőrön, fel sem szívódik. A csillámok valóban szépek, nem tolakodó, amolyan bronzos fénye van.

2012.07.12. 11:30

nyárra nagy melegben valóban kicsit sok. De ha hűvösebb a idő, nagyon kellemes, finom puha, selymes érzés. talán a 4. flakonnal használom el belőle. Nagyon szépen csillog, és hidratál. Anya durva száraz bőrén is kiállta a próbát. Lehet még rendelni, a tanácsadói szórólapon szokott rajta lenni, amit nem szoktak megmutatni a tanácsadók:) talán 2-3 havonta benne van.

2012.03.17. 09:34

Nyáron, lebarnult bőrre használtam. Akkor mindig szárazabb a bőröm, ezért elég jól beitta, és külön örültem annak, hogy az aranyszínű csillámok nem fogták be a ruhát. Olyan volt a bőrön, mint egy leheletfinom bronzos fátyol. Sajnos, úgy tudom, már nem rendelhető.

2011.12.23. 09:25

Gyönyörűek benne a csillámok és isteni az illata, csak sajnos nem tudok rájönni, hogy melyik parfümre emlékeztet, de intenzív és tartós :)Nem tudom, hogy a bőröm szomjas vagy csak simán a zselés állaga miatt, de nekem mindig rekord idő alatt beszívódik, szóval nagy kedvenc.Télen mondjuk ritkábban használom, mert általában olyan ruhákat hordok, amik mellett a csillámok nem tudnak érvényesülni.

2011.04.18. 20:10

Jó az illata, és szép,aranyló lesz a bőröm, de az a baj,hogy ragad. És az nagyon idegesítő :S

2011.03.10. 22:55

Bár a flakonon szereplő szöveg szerint "selymes érzetet biztosít ragadós vagy zsíros érzés nélkül" nyáron nem ajánlott használni.Én valahogy a krém alól izzadtam...nem túlzottan kellemes... és persze minden szösz rám ragadt.