Stina
Az Avon áttörő újítása a szemápolás területén a gyengéd rezgések erejét használja fel, hogy „kipihent” látszatot és érzést kölcsönözhessen szemeinek. Revitawake komplexszel segít élénkíteni a szemkörnyék bőrét és csökkenteni a duzzadtság és a sötét karikák külsejét.
2016.05.28. 17:05
Pakolászás közben újra előkerült, örültem mert akkor nem kell venni szemķörnyékápolót, de sajnos nekem nem a legjobb. Jó hűsítő érzés reggel, kicsit mintha halványítana is, azonban nem véletlenül nem használtam... Kicsi fehér pöttyök lesznek tőle a szemem alatt. Abbahagytam a használatot és lassan el is tüntek. Sajnálom, mert jólesett reggelenként, de nem fogom újravenni.
2016.05.25. 08:53
2 hete találtam meg a fiók alján bontatlanul. Bátorkodva kipróbáltam remélve hogy mivel régi nem bántja a szemem. És azt kell hogy mondjam használ! Durva de a sötét karikáimat halványitotta. Nem hiszem hogy ez a rezgés olyan erős lenne hogy pluszt adjon a terméknek, de igy is használható. :)
2014.07.23. 22:30
Sötét karikákkal nem szoktam ébredni,duzzadt szemkörnyékkel néha igen de jelentős javulást nem tapasztaltam a használatától.Érzésre kellemes hűsítő,hamar rá lehet sminkelni de hanyatt esve nem vagyok tőle.
2014.05.31. 12:54
Nagyon karikásak a szemein, ezért muszáj volt kipróbálnom, azt hiszem inkább maradok az uborka szeleteknél.
Utoljára szerkesztve: 2013.10.05. 23:14 - 2013.10.05. 23:13
Nekem is karikás a szemem, ezért kipróbáltam, valóban, eleinte tényleg halványít, aztán valahogyan megállt ez a tudománya. Nekem nem lett semmi baja a bőrömnek, de még egyszer ebből nem vásárolnék.Reebeeka45, ha van kedved, próbáld ki szintén az Avontól a rózsás szemkrémet, az sokat segít nekem a karikák halványításában. Semmi ránc nincs a szemem alatt, csak ezek a karikák... de nekem nagyon bevált. Szettben vettem arckrémmel, de külön is kapható. Itt nem látom fenn, ha lesz egy kis időm, feltöltöm.
2013.05.01. 14:42
Használtam kb 2,5 hetet, nagy örömmel néztem bele a tükörbe eleinte hogy milyen szépen halványítja a sötét karikáimat. Két hét reggel este használat után kijöttek ilyen piros apró pattanás szerű pöttyök a szemem alatt, ott ahol a bőr a legvékonyabb, és még fájtak is. Mi mástól lehetett volna ha nem ettől? 3 napig nem kentem be azonnal el is múltak! Hát inkább kelek minden reggel bazi nagy sötét karikákkal, mint apró tök piros pattanásokkal a szemkörnyékemen!!! Kap 2 pontot mert legalább a golyós rezgő jó érzés volt a szememnek de egyébként nem jött be....