Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
ildcsu
Segít revitalizálni ls tisztítani bőrét, mikörben gyönyörűen ragyogó kinézetet kölcsönöz neki.
2013.11.09. 13:25
Szintén akciósan vettem meg és nagyon szerettem. Szépen levitte a sminket az arcomról,puha és illatos maradt a bőröm utána.
2013.08.06. 11:39
Én is akciósan vettem pár hónapja, és azt kell hogy mondjam megérte! Általában arcradírt szoktam használni arclemosáshoz, de ez is tökéletesen teljesít. Pozitívan csalódtam benne. Nyárra ideális! Ilyen melegben is rendbe tudja hozni az ilyenkor csúnyaságokra hajlamos bőrömet.
2013.07.19. 11:35
Jól habzik és tisztít, kellmes az illata. Sokáig kitart mert kevés is elég egy arcmosáshoz.
2013.06.01. 20:13
Sokáig elég volt, kellemes az illata, nem irritált, nem szárította ki a bőrömet.
2013.04.09. 09:58
Akciósan rendeltem nemrég, úgy voltam vele hogy ennyi pénzért (kb. 500 ft) megéri beszerezni egyet, ha nem vált volna be még akkor se forgolódtam volna álmatlanul, hogy mekkora pénzkidobás volt. Én nem vettem észre magamon ilyen csodálatos dolgokat, hogy helyrehozta a bőrtónusom, bár lehet azért nem is figyeltem erre, mert nem voltam tisztában azzal, hogy "mire is jó" ez az arclemosó, csak használtam /használom. Az én bőröm se nem száraz, se nem zsíros, nincsenek pattanásaim (max. szökőévente egyszer) és nekem tökéletesen bevált. Nem irritál, kellemes az illata, jól tisztít.
2013.03.22. 21:41
Annó vettem leakciózva egyet, gondoltam kipróbálom. Nem bántam meg, mert ahogyan az előttem hozzászólók írták, egyszerűen fantasztikus !Nekem nem szárította a bőröm, kiadós és a bőrtónusom is annyira helyrejött, hogy alapozót csak a piros betűs ünnepnapok okozta egy-két pattis időszakban használtam.Csak ajánlani tudnám, ha a Tanácsadónőkön kívül más is rendelhetné még. :-)