minaya
Az AVON Super Extend precíz szemhéjtus folyékony állagú, ultrafinom applikátorral, melyet simán, könnyen és precízen tudsz használni. Akár 12 órás viselet.
2018.06.01. 21:06
Könnyen kezelhető, tartós, szép fekete színű. Az intenzitását tekintve lenne még hova javulnia - sokszor mintha nem mindig folyna végig a filc részében a festék.
2017.05.17. 21:31
Tartósságát tekintve meg voltam vele elégedve, szépen bírta egész nap, nem kenődött vagy folyt le, egy dologtól letekintve, bár ez nem a tus hibája: nekem rejtett szemhéjam van, ebből kifolyólag ahogy felnyitottam a szemem, egy kicsit átragadt a nem mozgó szemhéjamra. Szóval aki hozzám hasonlóan rejtett szemhéjjal rendelkezik, annak nem feltétlen ajánlom ezt a terméket, vagy használjon rá egy vízállótust. Egyébiránt szépen lehet vele vonalat húzni, viszont nagy hátránya, hogy a hegye hamar eltömődik, és többször át kell menni a vonalon, hogy erőteljesebb legyen a színe.
2017.02.12. 22:14
Vegyes érzéseim vannak ezzel a termékkel kapcsolatban...A tartóssága remek, ha este véletlen nem mosom le a sminkem, másnap ugyanúgy fent marad, nap közben nem kell aggódnom, hogy lejönne, nagyon fix. A színe is szép mély fekete volt az elején...Viszont a filc része valami katasztrófa. Már pár használat után elkopott a hegyénél, és azóta már a feléig lekopott teljesen, ezért nagyon küzdősen lehet belőle kihozni a festéket és így a színintenzitása is csökkent. A hegyénél ráadásul folyamatosan jön le, amint leszedem és használom megint, újra lejön. Szuper kis termék lenne ez, de ilyen applikátorral a fenének sem éri meg...Lassan nem szenvedek tovább vele szerintem.
2017.01.21. 15:51
Tartósságát illetően max 2 óra.Rettentően fogy pár használat után,a színe nem éri meg az árát:(
2017.01.17. 10:53
Amikor először vettem meg és néhány használat után kifogyott, azt hittem én csinálok valamit rosszul, így rendeltem mégegyszer, de kb 2!!!! használat után kifogyott...