Samponok

2.6
Hozzáadva 2017.02.08.by

lovecreams

250 ml és 400 ml

Az Avon Színvédő sampon segít táplálni, védeni és tartósabbá tenni a festett haj színét. Színvédelem és fényvisszaverő hatással.:

• segít késleltetni a hajszín fakulását, hosszabb ideig fenntartva a frissen festett haj látszatát
  • védő hatású Color Shield technológiával

2019.06.17. 06:03

Nekem a 400 ml-es kiszerelés volt meg. Színvédelemben nem teljesít valami jól, de legalább nem okoz irritációt a fejbőrömön, mint a hajhullás elleni "társa". Az illata kellemes, azonban semmi kiemelkedő dolgot nem csinál a hajammal. Tehát nem színvédő, és kicsit szárít is.Egyszeri vásárlásnak elég volt, mert a régi Advance termékek sokkal jobbak voltak!

2016.11.15. 22:42

Szárít, csupa szilikon, ami nem is lenne gond, de elnehezít, nem táplál semennyire.Mosás után olyan érzés van kissé, mintha meg sem mostam volna a hajam. A pakolását csak úgy itta utána a hajam, de így is szénakazal hatású lett.Igazából szinte csak a külső változott, az összetevők többnyire ugyanazok,mint az elődjében.

2015.12.26. 19:25

A negatív vélemények ellenére nekem abszolút bevált. Jól tisztít, az illata finom ,,avonos'' illat. :) A színvédő funkciójáról nem tudok nyilatkozni, mert fekete hajam van, ami ha akarnám sem kopna ki :D Egyszóval, én elégedett vagyok vele.

2015.08.23. 10:31

Az illata jó, mint minden másik Advance Teqchniques samponnak, de ragacsos lesz tőle a hajam, pedig én nagyon odafigyelek rá, hogy alaposan kiöblítsem. Felváltva kell használnom a Fructissal, hogy tisztuljon is a hajam,de amint elfogy nem veszek több Avonos sampont.

2015.08.07. 07:10

A legborzalmasabb sampon, amit valaha is használhattam :'( Nagyon nagyon nagyon rossz!!! Utálom. Anyukám használja, neki bevált, de ha látom, hogy ez van itthon inkább elmegyek a boltba és megveszem szépen az én kis fructisomat. Nagyon elnehezíti a hajat, hiába mosom meg vele 3szor és öblítem ki 6 szor, az érzés ugyanolyan. SENKI NE VEGYE MEG! PÉNZKIDOBÁS. Ha lehetne minusz 10et kapna...

2014.11.24. 13:30

Sajnos számomra csalódás volt ez a sampon. Kétszer mostam vele hajat, mert bíztam benne, hogy jó lesz, de mindkét alkalommal másnap kénytelen voltam egy más fajta samponnal hajat mosni, annyira zsírosította és elnehezítette a hajamat.