Dezodorok

Baba Dezodor Aloe Balzsam

3.5
Hozzáadva 2011.03.03.by

narika94

Baba izzadásgátló golyós dezodor. Aloe Balzsam. Ne használja sérült bőrfelületre vagy irritáció esetén!

2019.12.06. 16:18

Viszkettem tőle, a bőröm szárította, nehézen szívódott be és foltot is hagy a ruhán. Nem igazán bírja a hőséget, mert nagyjából 4 óra múlva újra kellett kennem, de ha nem is ezt nézzük, akkor a meleg hatására büdösödik. Nincs szagelnyomo vagy izzadásgátló hatása. Legalább a tubusban még jó az illata, ez pozitívum.

2018.07.25. 08:08

Kipróbálás kép vettem meg de annyira nem vált be a bőröm ugyan nem szárítja és az illata is kellemes ,de a hatása annyira nem jó nyáron izzad az ember és az ,hogy kb 5 órát tart a hatása annyira nem jó de azt kell mondanom h az ár mérték aránynak megfelelő

2018.01.19. 11:46

nagyon szeretem az illatát, árát és nekem nagyon bevált :) sokkal jobb mint a fújós dezodorok

2017.12.11. 14:47

Illata nagyon tetszik, tartóssága nyáron nem az igazi.

2016.07.02. 20:57

Nálam megbukott. Felkenés után fél órával már úgy érzem, hogy megint használnom kellene. Sajnálom,mert az illata nagyon tetszik,értékelni is csak ezt tudom.

2016.04.09. 19:16

Nem túl jó... Nem vagyok izzadós, és így átlagos napokon megfelel, viszont sportolásra, meleg nyári napokra felejtős, mert nem véd eléggé. Az izzadás annyira nagyon nem zavarna, mert nem jelentős, viszont a szagok ellen nem felel meg.