siss
Limitált kiadás
A balatoni nyarakat idéző, frissítő tusfürdő görögdinnye illattal.
2024.07.10. 07:09
Sokáig nem használtam a Baba tusfürdőket. Mára már nagyon szeretem őket. A dinnyés illattal amúgy is le lehet venni a lábamról :D Nem szárítja a bőröm, nagyon jó illata van. Én tudom ajánlani.
Utoljára szerkesztve: 2023.09.24. 11:00 - 2023.09.09. 10:58
Nagyon finom, frissito, gyumolcsos illat, jo vele tusolni. Nekem van egy kis cefre-mellekillata mondjuk :D Viszont brutal modon szarit, igy nem tudom mindennapi tusfurdonek hasznalni, erzem, hogy kinzas a boromnek. A Babak nem a legtaplalobb tusfurdok, viszont az alap illatok, amik regota allandoan kaphatoak turhetoek szaritas szempontjabol, a kulonleges kiadasok viszont jobban szaritanak szerintem. Emiatt kar erte, pedig nagyon jo illata lenne.
2023.09.03. 14:12
Igazi nyárias illata és csomagolása van.A kiszerelését nem kedveltem, mert nem lehetett jól adagolni, és mindig csak úgy ömlött ki a tusfürdő a flakonból. Érzékeny bőrrel rendelkező emberek nem ajánlom az illatanyag tartalma miatt, száraz bőrrel rendelkezőknek sem, mert rendszeres hasznàlat mellett szárította az én bőrömet is, pedig nekem kombinált bőrtípusom van.
2023.06.05. 16:41
Csak az illata miatt vettem meg, ami szerintem jó,de a nem veszem újra,mert a bőrnek nem igazán tesz jót.
2023.06.05. 14:21
Szerintem finom gyümölcsös illata van, de számomra nem érződik görögdinnyésnek 😅 Szeretem, hogy zuhanyzás után sokáig édes illatú tőle a bőröm, azonban szárít is, így nem tudom minden nap használni.
2023.05.02. 07:32
az illata nem kiemelkedő, nem egy extra tusfürdő. elhasználtam de nem veszem újra