Szappanok

3.9
Hozzáadva 2014.03.11.by

siss

100 g

A Baba krémes szappan lágy, bársonyos habja élménnyé varázsolja az egyszerű kézmosást is.

Kiszerelés: 100 g

2022.09.28. 08:07

Nagyon kellemes illata van, de túlságosan felpuhul, ezért gyorsan fogy.

Utoljára szerkesztve: 2020.01.02. 12:43 - 2020.01.02. 12:42

Az én bőrömet is kicsit szárítja, valamint használat után alig lehet lemosni, megmarad a kezemen ez a fehér szín... a tenyérvonalakon, ujjaim között, mindenhol.. Az állagát is utálom, szétolvad a kezeim között.

2019.10.05. 17:24

Nagyon jó illata van, de sajnos szárít.

2019.02.11. 15:26

Mire rájöttem, hogy ettől van, már sebesre szárította a kezem. :( Még jó, hogy más testrészemen nem használtam. Azért adok 2*ot mert más baba termékkel még nem volt ilyen problémám.

2018.09.27. 11:36

Az egyetlen szappan amitől tisztaság èrzetem van. A tusfürdőktől időnkènt kipattogzik a bőröm, ezèrt váltani szoktam ezzel. A bőröm imádja, nem okoz irritációt ès bőrhibát,kissè csikorgós amikor használom, de törölközès után olyan a bőröm mintha bekentem volna testápolóval. Puha,jó illatú,nem hámlik. Újravevős,örök darab.

2018.07.13. 12:08

Annyira szerettem régebben, és most meg annyira nem. Az illatát nagyon nagyon szeretem, kézmosásnál jól tisztít, viszont annyira fehérre szárítja a kezemet, meg ahol megmosom magam, hogy folyamatosan vakarózom tőle, nagyon kellemetlen.