Baba Szappan Krémes
Ár: | 160 Ft | Kategória: | Szappanok | |||
Kiszerelés: | 100 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: siss, Módosítva: 2014. március 11.
Kiszerelés: | 100 g | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Szappanok | |
A Baba krémes szappan lágy, bársonyos habja élménnyé varázsolja az egyszerű kézmosást is.
Kiszerelés: 100 g
Linalool
Titanium Dioxide / CI 77891
sz
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Az én bőrömet is kicsit szárítja, valamint használat után alig lehet lemosni, megmarad a kezemen ez a fehér szín... a tenyérvonalakon, ujjaim között, mindenhol.. Az állagát is utálom, szétolvad a kezeim között.

Nagyon jó illata van, de sajnos szárít.

Nagyon jó illata van, de sajnos szárít.

Mire rájöttem, hogy ettől van, már sebesre szárította a kezem. :( Még jó, hogy más testrészemen nem használtam. Azért adok 2*ot mert más baba termékkel még nem volt ilyen problémám.

Az egyetlen szappan amitől tisztaság èrzetem van. A tusfürdőktől időnkènt kipattogzik a bőröm, ezèrt váltani szoktam ezzel. A bőröm imádja, nem okoz irritációt ès bőrhibát,kissè csikorgós amikor használom, de törölközès után olyan a bőröm mintha bekentem volna testápolóval. Puha,jó illatú,nem hámlik. Újravevős,örök darab.

Annyira szerettem régebben, és most meg annyira nem. Az illatát nagyon nagyon szeretem, kézmosásnál jól tisztít, viszont annyira fehérre szárítja a kezemet, meg ahol megmosom magam, hogy folyamatosan vakarózom tőle, nagyon kellemetlen.

Mindig ezt vesszük, vagy a lanolinos tesóját. Az illata csodás, egyáltalán nem szárít. :)

Nyáron jobban preferálom a szappan használatát,mint a tusfürdőét, így idén kipróbáltam ezt a terméket. Egyszeri fürdés után másnapra olyan szinten kiszárította a bőröm,hogy egész nap vakaróztam. :D :D Az ára jó illetve az illata alapvetően kellemes ezért jár a két csillag.

Nekem nagyon szárítja a kezem, és nem csak akkor ha gyakran mosok kezet, mindig. Pedig nincs érzékeny vagy száraz bőröm. A jó összetevői miatt és mert hazai termék, ezért vettem meg, de sajnos nem vált be.

Szeretem a baba termékcsaládot! Sampon,szappan,tusfürdő,testápoló stb. jöhet!! Ez a szappan is bevált.Az illatával mondjuk annyira nem vagyok jóba,de kellemes.Ezzel mosok arcot is,és nekem jó!Ennél nincs is jobb!Baba a legjobb termékcsalád!

A baba szappanal nincs jobb ez teny!!
A babanak 3 szappan termeke van mind a harom fajtabol vagy 4-5 db mindig van itthon!
Csodalatosak!
Puha tiszta illatos bor!
Ez a baba szappan!!!

A baba szappanal nincs jobb ez teny!!
Csodalatosak!
Puha tiszta illatos bor!
Ez a baba szappan!!!

Hidratálók: Glycerin, LanolinEmolliensek: Lanolin
Emulgeálószerek: Sodium Tallowate, Sodium Palm Kernelate, Palm Kernel Acid
Tisztítószerek: Sodium Tallowate, Sodium Palm Kernelate, Palm Kernel Acid
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool
Színezékek: Titanium Dioxide / CI 77891
Elszappanosított állati zsír. A szappan készítés során nátrium hidroxidból, gőzből és zsírból keletkezik. Sodium cocoate-tal és sodium palmate-vel kombinálva a szilárd szappanok alapanyaga. (Forrás: wikipédia)
Pálmamagolajból előállítható, szappanokban használt tisztítószer, felület aktív anyag. Paula Begoun szerint szárító hatással van a bőrre.
Gyapjúzsír (gyapjút viselő állatok, mint pl a birka által termelt zsír, olyasmi mint a faggyú az emberi bőrben) . Kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz bőrre. Bár korábban a lanolint megvádolták azzal, hogy allergén anyag, egy 2001-es kutatás ezt alaposan megcáfolta. A kutatásban több mint 24000 tesztelő vett részt, és csupán 1.7% volt azok aránya, akik allergiások vagy érzékenyek voltak a lanolinra. Ez az arány még kisebb volt akkor, amikor az alkalmazott lanolin koncentrációja 50% alatt volt. Tehát a lanolin egy száraz bőrűek számára kiváló emollient és hidratáló anyag, a zsíros bőrre azonban nagy sűrűsége és zsíros állaga miatt nem ajánlott.
Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
Emulzió stabilizáló összetevő, mely a fém ionokkal reakcióba lépve stabilizálja a kozmetikai formulát (chelating agent).
Citromfűből kivont illatosító anyag.
Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak.
Illatanyag, mely a rózsaolajban, citromfűolajban és kis mennyiségben a muskátliban is megtalálható. Potenciális bőrirritáló.
Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene) ). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. A bőrön alkalmazva allergiát (contact dermatitis) okozhat az arra hajlamosaknál, így jobb kerülni, csaknem az összetevőlista utolsó helyeinek egyikén áll.
Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre