Sminkek arcra

Babor Age ID Deluxe Foundation

4.9
Hozzáadva 2019.02.03.by

babor2

Tartalmas, krémes alapozó magas fedőképességgel és anti-aging hatással.

12 300 Ft-tól

2021.01.31. 05:22

Könnyed állag, természetes fedés, levegőzik alatta a bőrön, nem okozott pattanásokat pedig az én bőröm alapozók terén igen válogatós :D Szerintem egy nagyon jó alapozó, számomra újravevős lesz úgy érzem, viszont akik intenzív fedést szeretnének elérni a bőrproblémájuk felszíni kiküszöbölésére annak nem ajánlom, talán úgy ha mellé egy igen erős fedésű korrektor használnak.

2020.11.08. 21:16

Természetes fedése van, egész nap fennt marad. Nagyon szeretem, könnyed viselet, mert nem nehezíti el a bőröm és nem okoz irritációt. Az ára valóban nem a legbarátibb, de a minőséget meg kell fizetni.

2020.01.18. 20:24

Talán kijelenthetem, hogy ez életem legjobb alapozója. Fedése valóban közepes, ellenben nagyon természtes. Felkenve könnyű érzés, alá a c vitaminos babor krémet kenem, így esténként sincsen húzodó, hámló, száraz bőröm. Az enyhe illata is nagyon kellemes. Kíváncsian várom, hogy vajon mennyi ideig tudok használni 1 üveg alapozót. Azonban az ára ellenére is úgy gondolom, hogy nem mindegy, hogy mit visel az ember minden egyes nap az arcbőrén... Mindenképpen újra fogom venni.

2019.10.31. 18:08

Már az elődjét is használtam. Ez egy tökéletes alapozó. Könnyű eldolgozni, közepes fedése van, nagyon szép a bőrön és sokáig tart, kellemes viselet. Viszonylag kevés árnyalatban létezik, mégis könnyű megtalálni a megfelelőt.

2019.06.14. 06:47

Nagyon szeretem, csak ajánlani tudom. Felkenve vékony réteget képez az arcon, nem lesz maszkhatású. Aki szereti a természetes hatást, az imádni fogja. Bőrproblémás arcot nem fogja lefedni, arra sűrűbb és speciálisan problémás bőrre valót kell keresni. Engem meggyőzött, újra veszek belőle annak ellenére, hogy az árát megkérik, de a minőségi termékekre nem jellemző az olcsóság.

2019.01.12. 15:36

az incije nagyon szép, és előny hogy öregedésgátló tartalmú :D de a fedése nem a legszuperebb. Ha nincs nagy bőrprobléma szép a finishe, kicsit fényes, természetes, de pattanásokat nem tüntet el